|

Fenerbahçe camiası ligden çekilmeyi gündemine aldı

Fenerbahçe'de harcama limitlerinin kulübü transfer yapamaz hale getirmesi sonrasında sarı lacivertli camia flaş bir aksiyon almaya hazırlanıyor. Kulislerde Fenerbahçe'nin ligden çekilebileceği ya da yayın havuzundan çıkmak isteyebileceği konuşuluyor.

17:49 - 4/08/2020 Salı
Güncelleme: 21:26 - 4/08/2020 Salı
Yeni Şafak
Fenerbahçe Kulübü, sezonu 7. sırada tamamlamıştı.
Fenerbahçe Kulübü, sezonu 7. sırada tamamlamıştı.

Yeni sezona ciddi bir yapılanma ile girmek isteyen Fenerbahçe'de açıklanan harcama limitleri kulübün transfer operasyonlarını kilitledi.

Birçok isimle anlaşan ancak limitler sonrasında belirsiz bir sürece giren sarı lacivertlilerde camia önemli kararlar alabilir. Konuyla ilgili olarak sosyal medyada birçok iddia ortaya atıldı. Bunların arasında en önemlisi ise sarı lacivertlilerin ligden çekilmeyi ya da yayın havuzundan çekilmeyi düşünmesi.

Fenerbahçe'de ilerleyen günlerde bu konulara dair kritik toplantıların yapılması ve federasyon üzerinde baskı oluşturabilecek kararlar alması bekleniyor.
Sarı lacivertli kulübün bugün yayınladığı açıklamada ciddi kararların alınabileceği ve buna herkesin hazır olması gerektiği vurgulanmıştı
.
İşte o bölüm;

  • "Atılacak adımlar ve alınacak aksiyonlar doğrultusunda önümüzdeki günlerde camiamızı bilgilendireceğiz. Bu aşamada taraftarlarımızdan sabırlı ve gerektiği takdirde camia olarak atacağımız adımlar için de bir o kadar hazırlıklı olmalarını rica ediyoruz."

-

#Fenerbahçe
#Süper Lig
4 yıl önce