|

Emre Belözoğlu istediği oyuncuyu isim vererek açıkladı

Futbolu bıraktıktan sonra Fenerbahçe'de göreve başlayan Emre Belözoğlu, sarı-lacivertli takımın yeni taraftar uygulaması olan Mohikan'ın lansmanına damga vurdu. Fenerbahçe'nin yaptığı transferlere önemli katkısı olan Belözoğlu, yapmak istediği transferle ilgili de konuştu.

Haber Merkezi
10:46 - 28/10/2020 Çarşamba
Güncelleme: 11:01 - 28/10/2020 Çarşamba
Yeni Şafak
Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, sarı-lacivertlilerin yeni taraftar uygulaması Mohikan'ın lansmanına katıldı.
Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, sarı-lacivertlilerin yeni taraftar uygulaması Mohikan'ın lansmanına katıldı.

Fenerbahçe Kulübü, Mohikan isimli yeni taraftar uygulamasının lansmanını düzenledi. Geceye katılan EmreBelözoğlu, hem taraftarları heyecanlandırdı ve hem lansmana damga vurdu.

Önce İtalyanca, sonra İspanyolca

Futbolu bıraktıktan sonra Fenerbahçe'de sportif direktörlük görevine getirilen Emre Belözoğlu, Gigi Datome'nin canlı bağlantısında İtalyanca tercümanlık yapmak için sahneye çıktı. Datome'den sonra yayına sarı-lacivertlilerin eski futbolcusu Luciano katılınca, bu sefer Emre Belözoğlu İspanyolca çeviri yaptı.

40 yaşındaki sportif direktörün bu anları sosyal medyaya da damga vurdu. Fenerbahçeli taraftarların da dikkatlerinden kaçmayan bu ayrıntı sonrasında, "Transfer yaptığı yetmedi şimdide tercüman olarak iş yapıyor" yorumları yapıldı.

  • Luciano'ya transfer mesajı
  • Fenerbahçe'nin yeni sportif direktörü Emre Belöoğlu, eski futbolcu Luciano'ya transfer mesajı gönderdi. "Bize kendin gibi iyi oyuncular bul. Buna ihtiyacımız var" diyen Emre Belözoğlu'na Luciano ise şu cevabı verdi: "Birlikte oynamadık ama seninle aynı takımda oynamak harika olurdu. Rakipler için çok zorluk çıkarırdık"

#Fenerbahçe
#Emre Belözoğlu
#transfer
3 yıl önce