|

'Galatasaray Trezeguet'i transfer etmek istiyor' iddiası

Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in Kasımpaşa'da forma giyen Mısırlı futbolcu Trezeguet'i istediği iddia edildi. Sarı kırmızılıların bu transfer için oyuncunun serbest kalma bedelini ödeyebileceği aktarıldı.

Yeni Şafak
11:58 - 2/06/2018 السبت
Güncelleme: 12:20 - 2/06/2018 السبت
Diğer
Trezeguet.
Trezeguet.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in transferini çok istediği Kasımpaşalı Trezeguet ile ilgili planı belli oldu. Sarı kırmızılılar, yetenekli futbolcuyu Şampiyonlar Ligi arenasında parlatıp yüksek rakamlara satacak.

  • Sarı-kırmızılılar, Kasımpaşa'nın 2 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanıp renklerine bağladığı genç futbolcunun sözleşmesindeki "5 milyon euroluk serbest kalma maddesini" kullanacak sarı-kırmızılılar, UEFA'dan gelecek transfer veya bütçe sınırlaması olsa dahi bu operasyonu yapacak. Bunun nedeni ise 23 yaşındaki Mısırlı kanat oyuncusunun büyük potansiyeli.

Milliyet'in haberine göre teknik direktör Fatih Terim ve ekibine göre Trezeguet, Şampiyonlar Ligi'nde kendisini göstermesi durumunda, çok yüksek rakamlara satılabilir. Geride bıraktığımız sezon 13 gol, 9 asistlik bir performans sergileyen 23 yaşındaki futbolcunun Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde sergileyeceği performansla 20-25 milyon euroya satılabileceği tahmin ediliyor.

Sarı-kırmızılı yönetim, Rodrigues satılmasa bile Trezeguet'in transferini Dünya Kupası'ndan önce bitirmek istiyor. Diğer taraftan Galatasaray'ın Emre Mor ısrarı sürüyor. Galatasaray, Celta Vigo'ya kiralama teklifini sundu. Ayrıca sarı kırmızılılar, Emre'nin satın alma opsiyonu için kiralık sözleşmesine 8 milyon euro konulmasına sıcak bakıyor. Aslan, İspanyol ekibinin kararını bekliyor.

#Kasımpaşa
#Trezeguet
#Galatasaray
٪d سنوات قبل
default-profile-img