|

Bonservisimi verin gideyim

Galatasaray’ın yollarını ayırmak istediği Belhanda, iki seçenek sundu. Faslı oyuncu, ya kalan sözleşmesini tamamlamak ya da bonservisini eline almak istiyor. Sarı-kırmızılı yönetim ise Belhanda’yı satarak yeni transferler için bütçe oluşturmanın planlarını yapıyor.

Umut Yılmaz
01:00 - 10/08/2020 Pazartesi
Güncelleme: 10:21 - 10/08/2020 Pazartesi
Yeni Şafak
Belhanda'nın güncel bonservis değeri 4 milyon euro olarak biliniyor.
Belhanda'nın güncel bonservis değeri 4 milyon euro olarak biliniyor.

Galatasaray’ın gelecek sezon kadroda düşünmediği ve satış listesine koyduğu Younes Belhanda belirsizliği devam ediyor. Afrika basınında yer alan haberlere göre 30 yaşındaki oyuncu bonservisini eline alarak gelecek transferini bedelsiz olarak gerçekleştirmek istiyor.

Yönetim ile menajeri aracılığıyla görüşen Belhanda, iki seçenek sundu. Faslı oyuncu ya kalan sözleşmesini tamamlamak ya da bonservisini eline almak istiyor. Galatasaray’da yönetim ise Belhanda’yı satarak yeni transferler için bütçe oluşturmanın planlarını yapıyor. 2017 yılında Dinamo Kiev’de bonuslarla birlikte 10 milyon Euro karşılığında Galatasaray’a transfer olan Belhanda için sarı-kırmızılı kulüp en az 5 milyon Euro bonservis geliri bekliyor.

4 kupa kazandı

İstanbul’da yaşamaktan memnun olan ve takımdan ayrılmak istemeyen Belhanda için yönetimin bir toplantı daha yapması bekleniyor. Sarı-kırmızılı kulüpte 3 sezon geçiren Belhanda 2 kez Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

  • Faslı oyuncu lig şampiyonluklarının dışında bir kez Süper Kupa bir kez de Türkiye Kupası kazandı. Tecrübeli orta saha Galatasaray’da ilk sezonunda 3 gol 10 asistlik katkı verdi. 2018-2019 sezonunda 4 gol 10 asistle sarı-kırmızılı kulüpte ikinci şampiyonluğunu kazanan Belhanda, geçtiğimiz sezon 7 gol 3 asistlik performansla sezonu tamamladı.

#Galatasaray
#Belhanda
#Transfer
4 yıl önce