|

Belhanda'nın yerine o geliyor

Sezon sonunda Belhanda’yı yüksek maaşı ve performansı nedeniyle satmak isteyen Galatasaray, Faslı futbolcudan doğacak boşluğu ise Alanyasporlu Bakasetas ile doldurmanın planlarını yapıyor.

Umut Yılmaz
02:38 - 21/07/2020 Salı
Güncelleme: 09:58 - 21/07/2020 Salı
Yeni Şafak
Alanyasporlu Bakasetas
Alanyasporlu Bakasetas

Galatasaray yeni sezon için transfer çalışmalarına devam ediyor. Emre Kılınç, Oğulcan Çağlayan, Kerem Aktürkoğlu ve Omar Elabdellaoui ile anlaşma sağlayan sarı-kırmızılılar, Alanyaspor’un Yunan orta saha oyuncusu Anastasios Bakasetas’ı da gündemine aldı. Teknik heyetin istediği futbolcu için Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak’ın girişimlere başladığı öğrenildi.

Sarı-kırmızılıların, Bakasetas için Alanyaspor’a 2 milyon euro bonservis teklif edeceği ifade edildi. Galatasaray, 10 numaralı oyuncusu Younes Belhanda’yı yüksek maaşı ve istenilen performansı saha içerisinde gösterememesi nedeniyle sezon sonunda satmak istiyor.

Görüşmeler devam ediyor

Sarı-kırmızılılar, Faslı futbolcudan doğacak boşluğu ise Bakasetas ile doldurmanın planlarını yapıyor. Belhanda için Suudi Arabistan kulüpleriyle görüşme halinde olan sarı-kırmızılı kulüp, Faslı oyuncunun gidişi kesinleştiğinde Bakasetas için girişimleri hızlandıracak.

  • Bu sezon Alanyaspor ile 41 maça çıkan 27 yaşındaki Yunan futbolcu, 13 gol ve 7 asistlik performans sergiledi. Asteras Tripoli altyapısından yetişen Bakasetas, sezon başında AEK Atina’dan 700 bin Euro karşılığında Alanyaspor’a transfer oldu.
#Younes Belhanda
#Anastasios Bakasetas
#Galatasaray
4 yıl önce