|

Galatasaray'da Fatih Terim Mario Mandzukic'i istiyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da gözler Fatih Terim'in istediği Mario Mandzukic'e çevrildi. Sarı-kırmızılılar Katar'da mutlu olmayan Hırvat golcüyü kadrosuna katma planları yapıyor.

Haber Merkezi
10:27 - 2/05/2020 Saturday
Güncelleme: 10:42 - 2/05/2020 Saturday
Yeni Şafak
Mario Mandzukic yeni takımında, 6 maçta 1 golle oynadı.
Mario Mandzukic yeni takımında, 6 maçta 1 golle oynadı.

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Sezon başında sarı-kırmızılıların kadrosuna kattığı Radamel Falcao'nun yüksek maaşından dolayı durumu belirsiz. Çıkan transfer iddialarına göre Suudi Arabistan ekipleri, Kolombiyalı golcü kadrosuna katmak istiyor. Galatasaray'da böyle bir teklifin gelmesi üzerinde, golcü oyuncuyu elden çıkarmanın planlarını yapıyor.

Hırvat basınında çıkan haberlere göre, sarı-kırmızılılar Falcao'nun yerine Katar'da mutlu olmayan Mario Mandzukic'i kadrosuna katmak istiyor. Index sitesinde yer alan haberde, "İmparator, Mandzukic'i Avrupa'ya mı döndürüyor? Yıllardır onu istiyor ve şimdi her zamankinden daha yakın" yorumu yapıldı.

Haberde Hırvat oyuncunun Avrupa'ya dönmek istediği vurgulanırken, Fatih Terim'in 33 yaşındaki golcü oyuncu için "Hırvatistan ile Türkiye'nin 2016 Avrupa Şampiyonası maçından önce Terim basın toplantısında, 'Hırvat milli takımından bir oyuncu alabileceksem; düşünmeden Mandzukic'i seçerim" dediği sözleri hatırlatıldı.

  • Mandzukic, 1 Ocak 2020'de bedelsiz olarak Juventus'tan Al Duhail'e transfer olmuştu.

#Mario Mandzukic
#Galatasaray
#Fatih Terim
4 years ago