|

Galatasaray Salah'ın halefi Mostafa Mohamed'in peşinde: Fatih Terim açıkladı

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, gözünü genç oyunculara çevirmiş durumda. Galatasaray, Mısır'ın yeni Muhammed Salah'ı olarak anılan Mostafa Mohamed'i transfer etmek istiyor. Hatta teknik direktör Fatih Terim, Mohamed'i istediklerini açıkladı. Peki Galatasaray'ın istediği Mostafa Mohamed kimdir? Mostafa Mohamed nereli, kaç yaşında? Galatasaray transfer haberlerini ve Mustafa Muhammed hakkında çıkan bütün detayları Yeni Şafak Spor'da bulabilirsiniz.

Haber Merkezi
20:52 - 9/01/2021 Cumartesi
Güncelleme: 22:27 - 9/01/2021 Cumartesi
Yeni Şafak
Mostafa Mohamed, 2 kere Mısır Milli Takımı formasını giydi.
Mostafa Mohamed, 2 kere Mısır Milli Takımı formasını giydi.

Kadrosunu kuvvetlendirmek isteyen Galatasaray'da gözler yapılacak transferlere çevrildi. Sarı kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim, Mohamed, İrfan Can, Visca ve Onyekuru'yu transfer etmek istediklerini açıkladı.

Geçtiğimiz transfer döneminde de Galatasaray'ın Mohamed ile ilgilendiği iddia edilmişti. İşte yaz transfer döneminde Afriquesports'un sitesinde yer alan habere göre Galatasaray, Mısır'da dünyaca ünlü yıldız Muhammed Salah'tan sonra en önemli yetenek olarak kabul edilen Mostafa Mohamed için kulübü Zamalek ile görüşüyor.

Bonservisi 3 milyon euro

Sarı-kırmızılılar Mısırlı oyuncu için, Zamalek ile masaya oturmuş durumda. Hatta Galatasaray yönetimi, Mostafa Mohamed için teklifini, Mısır kulübüne sundu. Fakat Zamalek, Mustafa Muhammed için Galatasaray'dan 3 milyon euro bonservis istiyor. Her iki kulüp arasında görüşmeler devam ediyor.


Daha önce Mısır dışında oynamadı

Kariyeri boyunca 100 maçta 32 gol atıp, 10'da asist yapan Mostafa Mohamed, Mısır dışında hiç oynamadı. 22 yaşındaki oyuncu Zamalek ile, 1 lig kupası ve 1 kez CAF Süper Kupa ile Mısır şampiyonluğu kazandı.

Mostafa Mohamed (Mustafa Muhammed) kimdir?

  • 28 Kasım 1997 yılında Mısır'da doğan Mostafa Mohamed (Mustafa Muhammed) 22 yaşında. Futbol kariyerine ülkesinde başlayan genç oyuncu, Mısır dışına daha önce hiç çıkmadı. Santrfor olarak görev yapan Mostafa Mohamed, Mısır'da Muhammed Salah'tan sonra en yetenekli oyuncu olarak gösteriliyor. Zamalek alt yapısında yetişen oyuncu hala aynı kulüpte görev almaya devam ediyor. 1.85 boyundaki oyuncu sağ ayağını kullanıyor.

Mostafa Mohamed'in attığı şık golleri izleyebilirsiniz;



#Galatasaray
#transfer
#Mustafa Muhammed
#Mostafa Mohamed
#kimdir
#kaç yaşında
#nereli
#Muhammed Salah
3 yıl önce