|

Josef de Souza Fenerbahçe'ye dönmek istiyor

12 milyon euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe'den Suudi Arabistan’ın Al-Ahli takımına transfer olan Brezilyalı oyuncu Josef de Souza, Fenerbahçe'ye dönmek istediğini söyledi.

Haber Merkezi
09:23 - 20/11/2019 Çarşamba
Güncelleme: 09:33 - 20/11/2019 Çarşamba
Yeni Şafak
Souza bu sezon Al-Ahli formasıyla 8 karşılaşmada görev yaptı.
Souza bu sezon Al-Ahli formasıyla 8 karşılaşmada görev yaptı.

Fenerbahçe’nin eski oyuncusu Josef de Souza, bir gün sarı-lacivertli ekibe dönmek istediğini açıkladı. Suudi Arabistan’ın Al Ahli takımında forma giyen ve ülkesinin basınına konuşan Brezilyayı oyuncu, "Umarın bir gün yeniden Fenerbahçe'ye dönerim" ifadelerini kullandı.

Suudi Arabistan futbolu beklediğimden daha iyi

Suudi Arabistan futbolunun iyi bir seviyede olduğunu söyleyen Souza, "Ben daha düşük seviyede olduğunu düşünmüştüm ama yabancı sayısının artması takımların kalitesini de belli anlamda yukarıya taşıdı. Al Hilal, Al Nassr, Al Ahli ve Ittihad takımları buradaki büyük kulüpler. Diğer takımlar da çok fazla potansiyele sahip. Sahaya 7 yabancıyla çıkabiliyorlar. Brezilya Ligi'ne göre daha düşük seviyede olduğunu düşünmüştüm ama bugün baktığımızda hiç de öyle değil" dedi.

  • Yeniden Fenerbahçe forması giymek istediğini söyleyen 30 yaşındaki oyuncu, “Brezilya ve Avrupa’da büyük kulüplerde oynadığım için minnettarım ve özellikle Fenerbahçe’ye karşı büyük bir sevgim var. Türkiye’de 3 yıl oynadım, şampiyonluk yaşamadım ama buna karşın taraftarın bana duyduğu sevgiyi biliyorum. Umarım bir gün Fenerbahçe’ye oyuncu olarak ya da başka bir görevle dönebilirim” ifadelerini kullandı.


#Josef De Souza
#Fenerbahçe
4 yıl önce