|

Max Kruse'den Emre Belözoğlu'na: Futbolcu musun yönetici mi?

Max Kruse’nin, disiplinsiz davranışları nedeniyle kendisini uyaran kaptan Emre Belözoğlu’na “Sen futbolcu musun, yönetici misin? Bana böyle uyarıda bulunamazsın” dediği öğrenildi. F.Bahçe ise Kruse’nin, sözleşmesini hukuksuz şekilde tek taraflı feshettiğini açıkladı.

Haber Merkezi
02:00 - 19/06/2020 Cuma
Güncelleme: 08:56 - 19/06/2020 Cuma
Yeni Şafak
Emre Belözoğlu'nun yeni sezonda Fenerbahçe'de sportif direktör olması bekleniyor.
Emre Belözoğlu'nun yeni sezonda Fenerbahçe'de sportif direktör olması bekleniyor.

Süper Lig’de 7 Mart’ta oynanan Denizlispor maçında sakatlanan ve 3 ayı aşkın süre takımdan ayrı çalışan Max Kruse, geçtiğimiz günlerde de apandisit ameliyatı olmuştu. Max Kruse’nin disiplinsiz davranışları takım arkadaşları arasında huzursuzluğa neden oluyordu. Alman yıldızı, disiplinsiz davranışları nedeniyle uyaran takım kaptanı Emre Belözoğlu’na Kruse’nin “Sen futbolcu musun, yönetici misin? Bana böyle uyarıda bulunamazsın” diyerek tepki gösterdiği öğrenildi.


Sözleşmeyi feshetti

Bu gelişmeler yaşanırken, sarı-lacivertli kulüp, Kruse’nin sözleşmeyi tek taraflı feshettiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, “Max Kruse, Kulübümüzle olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini bildirmiştir. Kulübümüzün futbolcuya pandemi süreci öncesine ait hiçbir borcu bulunmamaktadır. Pandemi sürecine denk gelen ödemeler konusunda ise kendisi ile FIFA ve TFF sirkülerleri ışığında yapılan görüşmeleri cevapsız bırakmıştır. Bu bağlamda gerçekleştirmiş olduğu fesih, nezdimizde haksız ve mesnetsizdir. Konu spor yargısına taşınacak olup, Kulübümüz menfaatleri için her türlü girişimde bulunulacaktır” denildi.

  • Fenerbahçe’de sportif direktörlüğe getirilmesi beklenen Belözoğlu’nun yeni sezon planlamasında Kruse’yi düşünmediği, yönetime bu yönde rapor verdiği öğrenildi.


#Emre Belezoğlu
#Max Kruse
#Fenerbahçe
4 yıl önce