|

Trezeguet'in serbest kalma bedeli belli oldu

Kasımpaşa formasıyla dikkati çeken bir performans sergileyen Mısırlı futbolcu Trezeguet, Süper Lig'deki futbolseverlerin bir numaralı gündem maddesi haline geldi. İstanbul ekibinin satın alma opsiyonuyla kiraladığı oyuncunun serbest kalma bedeli ortaya çıkarken yıldız oyuncu, Belçika basınına verdiği röportajda oynamak istediği ligleri açıkladı.

Yeni Şafak
19:40 - 24/02/2018 Cumartesi
Güncelleme: 20:23 - 24/02/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Kasımpaşa'nın Mısırlı futbolcusu Trezeguet, İstanbul ekibinde çıktığı 23 maçta 11 gol attı, 4 de asist yapma başarısı gösterdi.
Kasımpaşa'nın Mısırlı futbolcusu Trezeguet, İstanbul ekibinde çıktığı 23 maçta 11 gol attı, 4 de asist yapma başarısı gösterdi.

Kasımpaşa'nın sezon başında Anderlecht'ten kiraladığı Trezeguet, Süper Lig'de 8 gol, 4 asistlik bir performans sergilerken bir çok futbolseverin beğenisini kazandı.

Anderlecht'in 2.5 sezon önce Mısır devi Al Ahly'den 3.2 milyon euro karşılığında aldığı oyuncu, taktik disiplini olmadığı için takımdan gönderilmişti. Geçtiğimiz sezon Mouscron'da kiralık olarak oynayan oyuncu, bu sezon başında da Kasımpaşa'ya bu kez satın alma opsiyonuyla birlikte kiralandı.

Premier Lig ve Bundesliga tercihi
  • Trezeguet, önceki günlerde Belçika basınına yaptığı açıklamalarda Türkiye'de çok mutlu olduğunu ifade ederken gelecek sezonlarda da Kasımpaşa'da oynayabileceğini söylemişti. Trezeguet, bununla birlikte gelecek hedeflerinden bahsederken Premier Lig ve Bundesliga'da oynama hayali kurduğunu belirtmişti. Mısırlı futbolcu Salah'ın izinden gitmek istediğini işaret eden Trezeguet, kendisinin de ilerde bir gün Liverpool forması giymek istediğini söylemişti.
#Kasımpaşa
#Trezeguet
6 yıl önce