|

10 dakikada veri kurtarma!

Melih Bayram Dede
00:00 - 2/04/2008 Çarşamba
Güncelleme: 18:50 - 2/04/2008 Çarşamba
Yeni Şafak
10 dakikada veri kurtarma!
10 dakikada veri kurtarma!

CA'nın Kurtarma Yönetimi Çözümü XOsoft, tüm yedekleme sürecini otomatik hale getiriyor, çalışmama süresini minimuma indiriyor, Sarbanes-Oxley gibi uluslararası standarların gerekliliklerinin karşılanmasına katkıda bulunuyor.


Kontrol, Yönetim ve Güvenlik” vizyonuyla kurumsal BT yönetiminde dünyanın önde gelen yönetim yazılımları şirketlerinden biri olan CA, felaketten kurtarma alanında uyguladığı proaktif yaklaşım sayesinde birçok başarılı projeye imza atıyor.


80 ülkede sunduğu kaplamalar, insan ve hayvan sağlığı ürünleri ve kimyasallarıyla global bir dev olan Akzo Nobel'in ortaklığı olan Akzo Nobel Endüstri ve Otomobil Boyaları A.Ş, CA'nın Kurtarma Yönetimi Çözümü XOsoft ile sistem performansını sürekli izleyerek iş riskini ve çalışmama olasılığını belirgin bir şekilde azalttı.


CA'nın Felaketten Kurtarma Yönetimi çözümü XOsoft'u kullanmaya başladıktan sonra müşteri sorgulamalarına daha hızlı yanıt verebildiklerini; satış, üretim hattı ve dağıtım çizelgelerindeki kesilmeleri azaltabildiklerini ve herhangi bir çalışmama süresinin finansal etkilerini sınırlandırarak karlılıklarını iyileştirebildiklerini belirten Akzo Nobel Endüstri Bilgi Sistemleri Müdür Yardımcısı Gökhan Özçağıran, daha önce yaşanan bir olayda 2 gün süren kurtarma süresinin artık 10 dakikadan daha az sürdüğünü belirtti ve şunları ekledi:


“CA'nın XOsoft çözümü, Akzo Nobel Endüstri ve Otomobil Boyaları' nın önemli düzenlemelere ve kalite standartlara uymasına da yardımcı oldu. Çok uluslu bir kuruluşun parçası olarak Akzo Nobel Endüstri, Sarbanes-Oxley denetimlerine tabidir. Sarbanes-Oxley gerekliliklerinin bir parçası da etkili bir felaket kurtarma planına sahip olmamızdır. CA XOSoft ile gereklilikleri karşılamanın da ötesine geçtik.”


XOsoft'un piyasadaki düğer çözümlerden farklı olarak canlı ortamda test edilebildiğini ve çok kısa sürede kurulabildiğini belirten CA Türkiye Kanal Satış Müdürü Hülya Yılmaz şunları söyledi:


“2 yıl önce ürün portföyümüze giren XOsoft İş Sürekliliği çözümümüzün kullanım alanı yeni müşterilerimizle birlikte hızla artmaktadır. CA Türkiye olarak 2008'de de yeni projelerle XOsoft'a odaklanıyor olacağız. Akzo Nobel Endüstri projesini İzmir'deki iş ortağımız Egebimtes'in de büyük desteği ile çok kısa sürede hayata geçirdik. Akzo Nobel Endüstri' de artık tüm yedekleme süreci otomatik hale gelmiş durumda. Akzo Nobel Endüstri ve Otomobil Boyaları A.Ş.'ye CA XOsoft çözümünü tercih ettiği için teşekkür ediyoruz.”

16 yıl önce