|

50 milyon barajını aşan uygulama: Nova Launcher

Android cihazlar için en stabil kişiselleştirme araçlarından olan Nova Launcher, Play Store’da 50 milyon’dan fazla indirildi.

Yeni Şafak
11:44 - 9/10/2017 Pazartesi
Güncelleme: 11:52 - 9/10/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Google Play Store
Google Play Store

Teknoloji devleri tarafından üretilmeyen veya akıllı telefonlar ile beraber gelmeyen uygulamaların 50 milyon gibi bir indirme sayısına ulaşması çok sık karşılaşılmayan bir durum. TeslaCoil’in geliştirdiği Nova Launcher isimli uygulama Android kullanıcılarının en sık kullandığı uygulamalar arasına girdi ve bunu başardı.

Nova launcher bir üçüncü parti Android ana ekran başlatıcısı ve her uzmanlık seviyesi için kullanıcılarına inanılmaz genişlikte kişiselleştirme imkanları tanır. Uygulama da o kadar çok seçenek var ki bazen saatler boyunca ana ekranın ayarlarının en iyi nasıl olacağını karıştırırken bulabilirsiniz.


Uygulamanın kişiselleştirme seçenekleri arasında arama çubuğunu değiştirme, ana ekrana Google akışını ekleme, ikon boyutlarını ve yazıları ayarlama gibi özellikler mevcut. 50 milyon barajını aşan Nova Launcher uygulamasını Play Store’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Uygulamanın tüm özelliklerini kullanabilmek için 10TL’ye indirilebilen Prime isimli yardımcı uygulamada bulunuyor. Her iki seçenek için uygulama da reklam bulunmuyor.

Uygulamayı bu link üzerinden indirebilirsiniz:
#Google
#Play Store
#uygulama
#Nova Launcher
7 yıl önce