|

Adobe, 'Creative Suite 5'le gövde gösterisi yaptı

Bilkom ve Adobe, farklı sektörlerden çok sayıda yaratıcı profesyoneli “Creative Suite 5” etkinliği ile biraraya getirdi. MKM Akatlar'da gerçekleştirilen etkinlikte, Adobe'nin dünyaca ünlü Video Uzmanı Jason Levine'in de katılımıyla; Video, web ve tasarım konularında profesyoneller merak ettikleri tüm sorulara cevap buldu.

00:00 - 20/09/2010 Pazartesi
Güncelleme: 13:12 - 20/09/2010 Pazartesi
Yeni Şafak
Adobe, 'Creative Suite 5'le gövde gösterisi yaptı
Adobe, 'Creative Suite 5'le gövde gösterisi yaptı

Heyecanla beklenen Adobe “Creative Suite 5” istanbul buluşması MKM, Akatlar'da Adobe yetkili distribütörü Bilkom ve Adobe Türkiye tarafından düzenlendi. Yeni ve güçlü yaratıcı araçları ile işlerin daha çabuk tamamlanmasını sağlayan ve kod yazmadan etkileşimli içerik oluşturarak çalışma kapsamını genişletmeye olanak sağlayan yazılımları ile Adobe Creative Suite 5 muadillerinden ayrışan bir etkinlik kurgusu çerçevesinde tüketici ve profesyoneller ile buluştu.


Türkiye'nin önde gelen reklam ajanslarının temsilcilerinin, ünlü fotoğraf sanatçılarının, farklı sektörlerden gelen 'yaratıcı' profesyonellerin ve basın mensuplarının yoğun katılım gösterdiği organizasyonda, Adobe uzmanları etkinliğin ikinci bölümünde CS5'in video, web, tasarım ve fotoğraf yazılımları konusunda gerçekleştirdikleri oturumlarla detaylı bilgiler paylaşırken; etkinliğin birinci bölümünde gerçekleştirilen sahne gösterileri ve ayrışan etkinlik konsepti ile katılımcılara akıllardan silinmeyecek bir deneyim yaşatıldı.


Etkinlik Adobe CS5'in tasarım ve video dunyasının hayal gücünü zorlayan özellikleri ile uyumlu bir konseptte gerçekleştirildi. Dünyaca ünlü yönetmen Luc Besson'un hasılat rekorları kıran 5. Element filminden esinlenerek kurgusu oluşturulan buluşmaya damgasını vuran 5 element konsepti Mentalist Enis Talas'ın gösterisi ile zenginleştirildi. Ayrıca Adobe'nin dünyaca ünlü video evangelisti (gurusu, eğitimcisi) Jason Levine, gerçekleştirdiği etkileyici demolar ile katılımcıları büyüledi.


Katılımcılar şaşırtıcı gösterilere tanık olmanın yanı sıra konusunda uzman Adobe uzmanları ile CS5'in sihirli dünyasına yolculuk yaptılar. Etkinliğin sonunda katılımcılar başta Adobe CS5 Master Collection ve Intoous 4 Wacom Tablet olmak üzere birçok hediyenin sahibi oldular.

14 yıl önce