|

Apex Legends Mobile için EA ipucunu verdi

Apex Legends oyun dünyasına efsanevi bir giriş yaptı. Piyasaya sürülmesinin üzerinden 10 gün bile geçmeden milyonlarca kişi tarafından indirildi. Oyuncular bir anda virüs gibi yayılan bu oyunun mobil versiyonunun gelip gelmeyeceğini merak ediyor. Apex Legends Mobile ne zaman yayınlanacak henüz net bir bilgi yok.

Yeni Şafak
12:08 - 14/02/2019 Perşembe
Güncelleme: 12:15 - 14/02/2019 Perşembe
Yeni Şafak
Apex Legends tüm rekorları alt üst edebilecek bir hızla çıkış yaptı.
Apex Legends tüm rekorları alt üst edebilecek bir hızla çıkış yaptı.
, geçtiğimiz hafta piyasaya çıktığı gibi ilk 72 saatte 10 milyon oyuncuya ulaştı. İlk haftanın sonuna geldiğinde 25 milyon kişi tarafından indirilmişti. Battle Royale tarzı oyunlar arasında çok kısa sürede zirveye yerleşen Apex Legends, tüm platformlarda en çok konuşulan konu oldu. Şimdi de oyunun mobil versiyonu hakkında söylentiler dolaşıyor.

PUBG ve Fortnite gibi Battle Royale tarzının öncüleri piyasaya çıktıktan sonra mobil platformlara da giriş yapmıştı. Apex Legends’ın da bu oyunlarla aynı yolu takip etmesi muhtemel. Oyunun yapımcısı EA tarafından bir ipucu paylaşıldı.


Apex Legends’ın mobil platformlara geleceğine dair şu anda resmi açıklama yapılmadı. Ancak Electronic Arts, mobil versiyon içi araştırmalar yapıldığını belirtti. Bu da Apex Legends Mobile isimli bir oyunun yakında gelebileceğine işaret ediyor.

#apex legends
#oyun
#pubg
#fortnite
#mobil
5 yıl önce