|

Apple etkinliğine saatler kaldı

Apple bugün Türkiye saatiyle 20.00’da gerçekleştireceği Showtime etkinliğiyle Netflix rakibi video servisini tanıtacak. Yeni sızıntılara göre Apple bu akşam oyun odaklı abonelik sistemini de tanıtabilir.

Yeni Şafak
14:16 - 25/03/2019 Pazartesi
Güncelleme: 14:23 - 25/03/2019 Pazartesi
Yeni Şafak
Apple etkinliğinde yalnızca çevrimiçi servislerin tanıtılması bekleniyor.
Apple etkinliğinde yalnızca çevrimiçi servislerin tanıtılması bekleniyor.

Apple’ın Netflix ve Amazon’a rakip olacağı video platformu bu akşam tanıtılacak. Apple orijinal içeriklerinin yanı sıra CBS, HBO, Showtime ve Starz gibi kanalların da platformda ayrıca ücretlendirileceği belirtiliyor. Teknoloji devinin akşam saatlerinde gerçekleşecek etkinlikte yeni mobil oyun odaklı platformunu da tanıtacağı sızdırılan haberler arasında.

Dijital yayın platformunun tek bir uygulama olarak karşımıza çıkacağı da söylentiler arasında yer alıyor. Mevcut Apple TV uygulamasının değişip değişmeyeceği ya da yeni bir uygulamanının yayına alınıp alınmayacağı ise henüz belli değil. Bunun için akşam saatlerini beklememiz gerekiyor. CNBC’nin haberine göre ise başka bir uygulamaya yönlendirilmeyeceğiniz için mevcut Apple TV uygulamasından farklı bir uygulama olacak. Her şey tek bir uygulamada mevcut olarak bulunacak.



Apple’ın oyun abonelik servisi, aylık bir ücret karşılığında Apple tarafından seçilen bir oyun kütüphanesine erişim sunacak.

Tabii ki söz konusu oyunların iPhone ve iPad modelleri tarafından oynanabilen iOS oyunları olacaklarını da ekleyelim. Mobil oyunların iOS ekosisteminin en güçlü kategorilerinden biri olduğu düşünüldüğünde Apple’ın mobil oyunlar için bir abonelik sistemi kurması oldukça mantıklı.

Türkiye saatiyle 20.00’da gerçekleşecek etkinlikle her şey netlik kazanacak. Tanıtım etkinliğine dair tüm detayları sizinle paylaşacağız.

#Apple
#Etkinlik
#Showtime
#Netflix
#oyun
5 yıl önce