|

Apple hesabı kalıcı olarak nasıl silinir?

Apple ürünlerini kullanmayı bıraktıysanız ve hesabınızı tamamen silmek istiyorsanız bunu artık basit birkaç işlemle yapabilirsiniz. Apple kimliğinizi tamamen silmek için yapmanız gerekenler.

Yeni Şafak
10:47 - 27/10/2018 Cumartesi
Güncelleme: 10:59 - 27/10/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Apple, geçtiğimiz aylarda 1 trilyon dolar değerlemeye ulaşan ilk şirket oldu.
Apple, geçtiğimiz aylarda 1 trilyon dolar değerlemeye ulaşan ilk şirket oldu.
Apple bu yılın başlarında
isimli bir sayfayı duyurmuştu. Şirketin şimdi de erişime açtığı bu site üzerinden Apple’ın sizin hakkınızda sahip olduğu bütün verileri indirebilir veya Apple hesabınızı tamamen silebilirsiniz. Apple Veriler ve Gizlilik sisteminden aşağıdaki adımları takip ederek Apple kimliğinizi kalıcı olarak silebilirsiniz.
Apple
sayfasına giriş yapın. Eğer aktif ettiyseniz iki faktörlü kimlik doğrulamayı kullanmanız gerekebilir.
1-Hesabınızı Silin başlığı altında bulunan ‘Başlayın’a tıklayın.

2-Karşınıza çıkan sayfanın alt kısmında ‘Hizmetlerimizi iyileştirmemize yardımcı olmak için isteğinizin nedenini seçin:’ yazısının altında bulunan kutudan hesabınızı neden kapatmak istediğinizi seçerek mavi renkli ‘devam’ butonuna tıklayın.

Bu adımlardan sonda karşınıza çıkan sayfada size son kez hesabınızı silmek istiyor musunuz diye bir soru geliyor. Silmek istediğinizi belirtirseniz, talebiniz doğrultusunda hesabınız kalıcı olarak kapatılıyor.

  • Uyarı: Hesabınızı kapatmadan önce verilerinizi yedeklemenizi öneriyoruz. Çünkü sildikten sonra bu işlemin geri dönüşü olmuyor.
#Apple
#iPhone
#iOS
5 yıl önce