|

Apple News Plus rekorla başladı

Apple News Plus şimdiden iOS üzerindeki ilk iki açılış günün 200.000'den fazla üyeye ulaştı.

10:58 - 7/04/2019 Pazar
Güncelleme: 11:00 - 7/04/2019 Pazar
Diğer
Apple News+
Apple News+

Akıllı telefonlar, tabletler ve bilgisayarlar dahil olmak üzere bir milyonun üzerinde aktif iOS cihazının kullanıldığı düşünülürse bunun anlamı Apple kullanıcılarının %0.02'sinin hizmete kaydolmuş olması anlamına geliyor. Bu oran çok fazla gibi gözükmeyebilir ancak devasa Apple cihaz sayısı, Apple'ın kullanıcı tabanının çok küçük bir kısmının bile çok büyük sayılara yol açabileceğini gösteriyor.

Apple News Plus, temel olarak Apple News hizmeti için ücretli bir yükseltme olarak görülebilir ve normal sürüme ek olarak normalde ücretli olan pek çok dergi makaleleri ve diğer içeriği de kullanıcılara sunuyor.

Kullanıcılar, Time Magazine, Vogue, The Wall Street Journal, The New Yorker, The Los Angeles Times gibi 300'den fazla haber kaynağındaki içeriklerin bir kısmına erişim imkanına kavuşuyorlar. Apple News Plus, 25 Mart tarihinde yayımlandığı ABD'de aylık 9.99$ fiyatı ile hizmete sunuluyor ve bu da bu kaynakların pek çoğunun tekil üyelik için istedikleri fiyattan daha az. Hizmet şimdilik sadece ABD'de sunulmuş olsa da, başlangıçta ulaşılan bu sayılar, hizmetin kısa süre içinde teknoloji devi için ciddi bir gelir kaynağına dönüşebileceğini gösteriyor.

#Apple
#News Plus
#haber
5 yıl önce