|

Apple’ın eski pazarlama müdürü bükülme nedeni ile yeni iPad Pro'larını iade etti

Apple’ın başı yeni iPad Pro modelleri ile dertte. 2014 yılında iPhone 6 ve 6S modellerinin başına gelen bükülme sorunu şimdi de yeni iPad Pro’lar da görülmeye başladı. Hatta Apple’ın eski pazarlama müdürü Michael Gartenberg’de bükülme sorunu nedeni ile yeni iPad Pro’sunu iade etti.

Yeni Şafak
11:16 - 29/12/2018 Cumartesi
Güncelleme: 11:17 - 29/12/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
iPhone 6 ve 6S modellerinde görülen bükülme problemi nedeni ile 2014 yılında Apple'ın başı bir hayli ağrımıştı.
iPhone 6 ve 6S modellerinde görülen bükülme problemi nedeni ile 2014 yılında Apple'ın başı bir hayli ağrımıştı.
Apple’ın bükülme sorunu 2019 yılında başına bela olacak gibi görünüyor. ABD’li teknoloji devinin yeni tanıtımını yaptığı ve tasarımı ile iddialı olduğu
’lar, bükülme sorunu nedeni ile eleştiri odağı haline dönüştü.

Soruna ilişkin Apple ise yaptığı açıklama ile cihazlarda herhangi bir sorun olmadığını, isteyen kullanıcıların para iadesi alabileceğini hatta yeni cihazla değiştirebileceğini dile getirdi. Lakin Apple yeni iPad Pro’lar için her ne kadar sorun olmadığını düşünse de firmanın eski pazarlama müdürü Michael Gartenberg ne yazık ki Apple gibi düşünmüyor. Gartenberg’de bükülme sorunu olan yeni iPad Pro’sunu iade etti.


APPLE’IN BÜKÜLME SORUNUNA İZİN VERMEMESİ GEREKİYOR!

Apple’ın eski pazarlama müdürü Michael Gartenberg, Apple’ın kalite standartları gereği böyle bir şeye izin vermemesi gerektiğini açıkladı.

Bildiğiniz gibi Apple 2014 yılında iPhone 6 ve 6 Plus telefonlarında da bükülme sorunu ile karşı karşıya kalmıştı. Fakat bir sonra ki seride yeni alaşımlı kasa ile bu sorunu ortadan kaldırmıştı. Görünen o ki ABD’li teknoloji devi, yine aynı hatayı tekrarlamış gibi görünüyor.

#Apple
#iPad Pro
#Bükülme sorunu
5 yıl önce