|

Asus'da MacBook Pro'ya rakip bilgisayar geliyor

Tayvanlı elektronik devi Asus, Barselona'da düzenlenecek olan mobil teknolojileri fuarı Mobil Dünya Kongresi'inde, Apple'ın MacBook Pro'suna rakip olacak bir bilgisayar tanıtmayı planlıyor. Tasarım ve özellik bakımından oldukça güçlü olduğu ifade edilen yeni ZenBook Pro, düzenlenecek Fuarda meraklılarının beğenilerini toplamayı hedefliyor.

Yeni Şafak
11:47 - 23/02/2017 Perşembe
Güncelleme: 12:05 - 23/02/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Asus, Mobil Dünya Kongresi'inde MacBook Pro'suna rakip olacak bir bilgisayar tanıtımı gerçekleştirecek.
Asus, Mobil Dünya Kongresi'inde MacBook Pro'suna rakip olacak bir bilgisayar tanıtımı gerçekleştirecek.

27 Şubat'ta Barselona'da düzenlenecek dünyanın en büyük mobil teknolojileri fuarı Mobil Dünya Kongresi'inde dünyanın en önemli teknoloji markaları ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirecek. Söz konusu mobil teknolojileri fuarına katılacak teknoloji firmalarının planları yavaş yavaş belli olmaya başladı.



Barselona'da düzenlenecek fuarda önemli gelişmeler ile meraklılarının karşısına çıkmayı planlayan yüzlerce firma bulunuyor. Fuara katılacak firmalardan biri olan Tayvanlı elektronik devi Asus, yeni bir ZenBook Pro tanıtmayı planlıyor. NotebookItalia sitesi tarafından paylaşılan bilgiye göre firmanın bu fuarda tanıtacağı yeni ZenBook Pro'nun, Apple'ın MacBook Pro'suna rakip olacağı söyleniyor. Oldukça iddialı özelliklerle geleceği ifade edilen ZenBook Pro, ince zarif bir tasarıma sahip olacak. GTX 1060 ekran kartıyla gelecek olan bilgisayar, 7. nesil KabyLake tabanlı Intel Core işlemcisi ile Apple'ın MacBook Pro'suna adeta kafa tutacak. Ayrıca 15.6 inç ve 4K çözünürlükte bir ekrana sahip olacak bilgisayar, hem özellik hem de tasarım tarafıyla meraklılarını oldukça heyecanlandıracak gibi görünüyor.




Söz konusu fuarda diğer tüm katılımcı firmalar ürettikleri telefonları tanıtırken Tayvanlı elektronik devi bilgisayarını tanıtmayı tercih edecek. Zira geçtiğimiz yılda Mobil Dünya Kongresi 2016'da tüm firmalar mobil cihazlarını tanıtırken Asus, ürettiği telefonlarının tanıtımını kendi ülkesinde düzenlenen CES Asia etkinliğine bırakmıştı. Anlaşılan o ki bu senede yine aynı yolu izlemeyi tercih edecek gibi görünüyor.



#Asus
#CES Asian
#ZenBook Pro
#MacBook Pro
#Apple
7 yıl önce