|

Beats yeni kulaklığı Solo 2'yi duyurdu

Apple''ın çıkan söylentilerin ardından haftalar sonra satın aldığı Beats Audio, en popüler kulaklık serilerinden biri olan Solo''nun yeni modelini duyurdu.

.
00:00 - 31/05/2014 Cumartesi
Güncelleme: 11:30 - 31/05/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Beats yeni kulaklığı Solo 2'yi duyurdu
Beats yeni kulaklığı Solo 2'yi duyurdu

Apple, ünlü kulaklık üreticisi ve çevrimiçi müzik portalı sahibi Beats Audio''yu dün satın aldığını duyurmuştu. Beats''i satın almak için 3 milyar dolar harcayan Apple, Dr. Dre''yi onun tabiriyle dünyanın ilk milyarder Hip-Hop sanatçısı yaptı. Bugün ise Beats, başüstü kulaklık serilerinden Solo''yu yenileyerek Solo 2'yi duyurdu.

Bas sesleriyle ünlü firmanın yeni ürünü Solo 2, bu özelliği aynen devam ettiriyor. Tasarımsal anlamda da yenilenen Solo 2, orijinal Solo''dan daha geniş bir ses aralığı ve konforlu bir yapı sunuyor. Açılı bir şekilde yerleştirilen kulakçıklar, sesin dengeli ve güçlü bir şekilde dağıtılmasını sağlıyor. Plastik malzemeden üretilen kulaklığın üstünde ise ikonik ''b'' logosu yer alıyor.

Solo 2'nin renk seçenekleri arasında siyah, beyaz, kırmızı, mavi, gri ve pembe bulunuyor. Kulaklık, 1 Haziran tarihinde ABD''de 199,99 dolardan satışa sunulacak. Solo HD Matte Edition modelinin fiyatı ise 169,99 dolara düştü.

10 yıl önce