|

BİM 14-16 Kasım aktüel ürünler listesi: Haftanın indirimleri

BİM 14-16 Kasım aktüel ürünler listesini yayınladı. Bu haftada büyük kampanyalara imza atmaya hazırlanan BİM, başta sporcuları ilgilendiren bir spot masası hazırlamayı planlıyor. İşte BİM'in 14-16 Kasım aktüel ürünler listesine eklediği tüm ürünler ve fiyatları...

Yeni Şafak
10:21 - 14/11/2018 Çarşamba
Güncelleme: 15:41 - 14/11/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
BİM 14-16 Kasım aktüel ürünler listesi
BİM 14-16 Kasım aktüel ürünler listesi

BİM 14-16 Kasım aktüel ürünler listesini yayınladı. Yayınlanan kataloğa bakıldığında piyasa fiyatının altında satışa sunulan yüzlerce ürün BİM’in müşteriler ile buluşacak. Türkiye’nin önde gelen marketler zincirinden biri olan BİM haftanın yıldızlarına eklediği ürünler ile 14-16 Kasım tarihleri arasında büyük bir kampanyaya imza atacak.

BİM 14-16 KASIM AKTÜEL ÜRÜNLER LİSTESİ!

BİM’in 14-16 Kasım aktüel ürünler kataloğuna eklediği uygun fiyatlı spor aletleri ile dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Bununla birlikte sporseverlerin spor yaparken keyifli vakit geçirmelerini sağlayacak Trust kablosuz bluetoooht kulaklıkta destekçi ürün olarak BİM müşterilerinin karşısına çıkacak.

BİM SPORCULAR İÇİN KABLOSUZ BLUETOOHT KULAKLIK SATACAK!

BiM 14-16 Kasım aktüel ürünler listesine eklediği Trust kablosuz bluetoooht kulaklık ile başta sporseverleri memnun edecek. Sporcular haricinde kulaklığa ihtiyacı olanlar için kaçırılmayacak bir kampanyaya imza atmaya hazırlanan BİM, uygun fiyatı ile tüm BİM müşterilerini 14-16 Kasım tarihinde mağazalarında buluşturacak.

TRUST KABLOSUZ BLUETOOOHT KULAKLIK ÖZELLİKLERİ!

  • - Şarj edilebilir batarya
  • - Müzik ve telefon görüşmesi (5 saate kadar)
  • - Kontrol tuş takımı
  • - Kablosuz bağlantı
  • - Android ve iOS ile uyumlu

BİM 14-16 KASIM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU!

BİM 14-16 Kasım aktüel ürünler kataloğuna uygun fiyata eklediği spor ürünlerinin haricide indirimli fiyat etiketi ile yüzler ürünü daha satışa sunacak. İşte BİM’in 14-16 Kasım aktüel ürünler listesine eklediği Tüm ürünler ve fiyatları…

BİM'in önümüzdeki haftalarda yayınlayacağı diğer aktüel ürünler listelerinden haberdar olmak istiyorsanız
'u takip edebilirsiniz.
#BİM
#BİM aktüel ürünler
#BİM aktüel ürünler listesi
#Aktüel ürünler
#Aktüel ürünler listesi
#BİM 14-16 Kasım aktüel ürünler listesi
5 yıl önce