|

BİM uygun fiyatlı oyuncu aksesuarları satacak

BİM mağazalar zinciri teknolojik ürünleri satmaya devam ediyor. Bu sefer de oyuncuların yüzünü güldürecek ürünleri mağazalarının raflarında satışa sunacak.

Yeni Şafak
14:34 - 6/04/2018 Cuma
Güncelleme: 14:40 - 6/04/2018 Cuma
Diğer
BİM mağazası son dönemlerde teknolojik ürün satışıyla tüketicilerin ilgisini çekiyor.
BİM mağazası son dönemlerde teknolojik ürün satışıyla tüketicilerin ilgisini çekiyor.

Teknoloji ürünlerini uygun fiyatlarla satarak tüketicileri heyecanlandıran BİM, şimdi de oyun aksesuarlarına el atıyor. Geçtiğimiz aylarda iPhone X, Samsung Note 8 ve Xiaomi Bluetooth hoparlör gibi ürünler satan firma, 20 Nisan’da uygun fiyatlı oyuncu aksesuarlarını raflarına dizecek.

BİM, Trust marka oyuncu Mouse seti, oyuncu klavyesi ve oyuncu kulaklıklarının satışını yapacak. Bunların dışında son dönemde popüler olan karaoke mikrofon, kulaklık ve tablet de aynı gün raflarda yerini alacak. 20 Nisan Cuma günü satışa çıkacak ürünleri aşağıdaki fotoğrafta görebilirsiniz.


Satışa sunulacak olan ürünlerden tablet ve oyuncu kulaklığının fiyatları teknoloji marketlere göre çok daha uygun olacak. Oyuncu setinin hepsi bir arada alınırsa eğer toplam tutar 80 TL gibi bir rakam oluyor.


BİM mağazalar zinciri daha öncesinde Apple aksesuarları ve Playstation 4 satarak tüketicilerin olumlu tepkilerini almıştı hatta mağazaların önünde uzun kuyruklar oluşmuştu.

#BİM
#oyuncu
#aksesuar
6 yıl önce