|

Bitcoin ile maaş alacak mühendisler aranıyor

Ödeme platformu Square, Bitcoin ile maaş alacak mühendisler arıyor. Kripto para piyasasını canlandırmak isteyen Twitter ve Square kurucusu Jack Dorsey, iş ilanını kendi Twtter hesabı üzerinden de paylaştı.

Yeni Şafak
10:15 - 22/03/2019 Cuma
Güncelleme: 10:22 - 22/03/2019 Cuma
Diğer
her hafta 10 bin dolarlık Bitcoin aldığını da açıklayan Dorsey, bu hamlesiyle kripto para piyasasını daha yaygın hale getirmeyi hedefliyor.
her hafta 10 bin dolarlık Bitcoin aldığını da açıklayan Dorsey, bu hamlesiyle kripto para piyasasını daha yaygın hale getirmeyi hedefliyor.

Kripto para piyasasının gün geçtikçe yaygınlaşması, şirketlerin de bu alana girmesini sağlıyor. Son olarak ödeme platformu Square oldukça ilginç bir ilan yayınladı. Bitcoin’e olan ilgisiyle de bilienen Jack Dorsey, attığı tweet ile ilan hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.

Techinside’ın haberine göre Dorsey, remote yani uzaktan çalışacak mühendislerin arandığını ve bu mühendislere maaşlarının Bitcoin ile yapılacağını duyurdu.


Daha önce her hafta 10 bin dolarlık Bitcoin aldığını da açıklayan Dorsey, bu hamlesiyle kripto para piyasasını daha yaygın hale getirmeyi hedefliyor.

Square tarafından yayınlanan 2018 tarihli bir raporda, tüm yıl boyunca 166 milyon dolar değerinde Bitcoin geliri elde edildiği açıklanmıştı.


Remote çalışma artık çok yaygın bir çalışma yöntemi olsa da kripto para ile maaş ödeme ilanının ne kadar ilgi çekeceği merak konusu.

#Bitcoin
#Square
#Twitter
#Jack Dorsey
5 yıl önce