|

Bloxoo'nun patronu TechnoLogic'te

Melih Bayram Dede'nin hazırlayıp sunduğu TechnoLogic'e bu hafta, blogları aynı çatı altında toplayan ve blog yazarlarıyla okurlarını buluşturan bir platform olan BloXoo var.

00:00 - 5/03/2009 Perşembe
Güncelleme: 12:05 - 5/03/2009 Perşembe
Yeni Şafak
Bloxoo'nun patronu TechnoLogic'te
Bloxoo'nun patronu TechnoLogic'te

Dünyada etkili bir mecra olarak öne çıkan bloglar, Türkiye'de yeni yeni fark edilmeye başladı. Melih Bayram Dede'nin hazırlayıp sunduğu TechnoLogic'e bu hafta, blogları aynı çatı altında toplayan ve blog yazarlarıyla okurlarını buluşturan bir platform olan BloXoo var. BloXoo'nun blog yazarlarına neler kazandırdığını ve sistemin işleyişini, İnveon şirketinin Yönetici ortağı Yomi Kastro TechnoLogic'e anlatıyor.


TechnoLogic'te haftanın haberlerinde ise, Facebook gibi sosyal ağların sağlığa zararlı olup olmadığı yönünde süregiden tartışma, KKTC Telsim'in cep telefonundan mobil televizyon hizmeti başlatması ve Avrupa Birliği'nin Skype gibi internet telefonu servislerinin dinlenmesinin mümkün olmadığı yönündeki iddiası var.


Haftanın sitelerinde ise blogların birbirlerine destek olması için kurulan BlogKüme ve yeni bir girişim olan Ok.Net internet portalı tanıtılıyor.


TechnoLogic'in oyun bölümünde bu yıl piyasaya çıkacak olan 'Uncharted 2: Among Thieves' adlı oyunla ilgili detaylar var.


TechnoLogic'in ürün inceleme bölümünde ise Teknosa Planet'ten üç yeni dijital oyuncak hakkında bilgi veriliyor.


TECHNOLOGIC CUMARTESİ GÜNÜ 15.25'TE TVNET'TE!

Programla ilgili bilgi ve geçmiş bölümler için:

Yapımcı ve sunucu Melih Bayram Dede hakkında:
15 yıl önce