|

Breaking Bad efsanesi mobil platforma geliyor

Dizi tarihinin en başarılı yapımlarından biri olan Breaking Bad, yakın bir tarihte mobil cihazlara oyun olarak uyarlanabilir. Breaking Bad’in yeni film projesinden önce oyun ile hafızalarımızı tazelemek için mobil oyunla gelebileceği haberi yapımcı Vince Gilligan tarafından duyuruldu.

Yeni Şafak
12:35 - 15/01/2019 Salı
Güncelleme: 12:41 - 15/01/2019 Salı
Breaking Bad dizisi televizyon tarihinin en iyileri arasında yer alıyor.
Breaking Bad dizisi televizyon tarihinin en iyileri arasında yer alıyor.

Breaking Bad’in bir süre önce yeni bir film projesiyle karşımıza çıkacağı haberleri yayınlanmıştı. Bu filmle hikayenin kaldığı yerden devam edeceği anlaşılıyordu. Dizinin ana karakterlerinden Jesse Pinkman’ın etrafında gelişen olayların beyaz perdeye aktarılacağı söyleniyordu. Breaking Bad filmiyle ilgili detaylar henüz netlik kazanmadı ancak efsane yapımın mobil oyun dünyasına giriş yapacağı açıklandı.


Breaking Bad: Criminal Elements ismiyle piyasaya sürülecek oyun Vince Gilligan tarafından duyuruldu. FTX Games’in geliştirdiği oyun ücretsiz olacak ve dizinin karakterlerini kontrol etmemize imkan sağlayacak. Walter White, Jesse Pinkman, Gus Fring ve Saul gibi karakterler oyunda yer alacak. Breaking Bad: Criminal Elements’in bu yıl piyasaya sürülmesi muhtemel.

#Breaking Bad
#Oyun
#Mobil
#Jesse Pİnkman
#Heisenberg
5 yıl önce