|

Büyük ekranlı Apple Watch 4 yolda

Apple Watch 4 ile ilgili detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. Apple'ın Eylül ayında düzenlenecek etkinlikte tanıtması beklenen yeni nesil akıllı saati Apple Watch 4, büyük ekranlı ve çerçevesiz olabilir. İşte merakla beklenen yeni nesil Apple Watch 4 teknik özellikleri ve görseller haberimizde.

Yeni Şafak
10:44 - 13/07/2018 Cuma
Güncelleme: 11:18 - 13/07/2018 Cuma
Yeni Şafak
Apple Watch 4, sağlık durumunuzu ve fitness aktivitelerinizi takip eden sensörlerin en yenisiyle değiştirilecek.
Apple Watch 4, sağlık durumunuzu ve fitness aktivitelerinizi takip eden sensörlerin en yenisiyle değiştirilecek.

Teknoloji devi Apple, Eylül ayında düzenlenecek etkinlikte 3 yeni iPhone modeli dışında yeni nesil akıllı saati Apple Watch 4 modelini de tanıtacak. Söylentilere göre yeni Apple Watch 4, büyük ekranlı ve çerçevesiz olacak. Bazı kullanıcıların şikayetlerine kulak veren Apple, yeni nesil Watch 4’ün ekranını %15 oranında büyütecek. Bununla birlikte son dönemlerde görmeye alışık olduğumuz çerçevesiz ekran modası, Apple Watch 4’te de karşımıza çıkacak.



Fiziksel tuş bulunmayacak

Bir diğer söylentiyse Apple Watch 4 modelinde fiziksel tuş bulunmayacak. Onun yerine iPhone 7 ve iPhone 8 modellerinde karşımıza çıkan 3D Touch gibi basma hissi veren bir dokunmatik tuşa yer verilecek. Bu tuşun titreşim hassasiyetini kullanıcılar istediği gibi ayarlayabilecek.

Fiziksel tuş yerine basma hissi veren dokunmatik panele yer verilmesi, tuş ile ilgili yaşanan sorunların önüne geçilmesini sağlayacak.


Apple Watch 4 teknik özellikleri

Apple Watch 4’ün önceki Watch serisi akıllı saatlere oranla daha büyük ve çerçevesiz ekrana yer verileceği bilgisini paylaşmıştık. Bunun dışında daha uzun süren pil ömrü sunacak. Yüksek hızlı internet bağlantısı sunması içinse LTE teknolojinin gelişmiş versiyonu yer alacak. Ayrıca sağlık durumunuzu ve fitness aktivitelerini takip eden sensörlerin en yenisiyle değiştirileceği şimdilik gelen bilgiler arasında.


Apple Watch 4’e dair en kesin bilgiler önümüzdeki günlerde ortaya çıkacaktır. Yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

#Apple Watch 4
#Apple
#Watch 4
6 yıl önce