|

Dacia Duster’ın pick-up modeli geliyor

Dacia Duster pick-up geliyor. Fiyatı ile kullanıcılarının gönlünü çalan Fransız otomotiv devi Dacia’nın Duster modelinin pick-up versiyonu geliyor. 2 kapılı yapısı ve tasarruflu motor seçeneği ile hayranlarının beğenisine sunulacak yeni pick-up modelinin büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Yeni Şafak
09:40 - 29/10/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Dacia Duster pick-up 110 beygirlik 1.5 litre dizel motora sahip olacak.
Dacia Duster pick-up 110 beygirlik 1.5 litre dizel motora sahip olacak.

Dacia Duster pick-up geliyor. Uygun fiyatı ve özellikleri ile kullanıcılarının beğenisini toplayan Dacia Duster’ın merakla beklenen pick-up modeli, yakın zamanda hayranları ile buluşacak.

İLK DACİA DUSTER PİCK-UP’I ROMANYALI BİR FİRMA ÜRETMİŞTİ!

Dacia Duster’ın ilk pick-up modelini 2014 yılında Romanyalı Romturingia firması üretmişti. Özel bir şirketin isteği üzerine üretilen Dacia Duster pick-up, Dacia Duster’ın karakteristik özelliklerini birebir yansıtıyordu. Firmanın isteği üzerine 500 adet üretilen araç, otomasyon olarak üretilmedi. Bu nedenle satın almak isteyenler şuan ne yazık ki alamayacaklar.


RENAULT DUSTER OROCH ADINDA BİR PİCK-UP ÜRETTİ!

Romturingia firmasının 500 adet ürettiği Dacia Duster pick-up’a gösterilen ilgiye Renault kayıtsız kalamadı. Büyük ilgiyi karşılamak isteyen Fransız otomotiv devi, Duster Oroch adında bir pick-up modeli çıkardı. Lakin 4 kapılı geniş bir yapıya sahip Duster Oroch istenilen ilgiyi görmedi.


DACİA DUSTER PİCK-UP’I YENİDEN ÜRETECEK!

Romanyalı üretici Romturingia, Dacia hayranları tarafından büyük ilgi gören Dacia Duster pick-up’ı yeniden üretecek. IAA Hannover Ticari Araç Fuarı'nda ortaya çıkarılan 2018 Duster Pickup’ın prototipi, selefinin izlerini tamamen taşıyor. 2 kapılı kullanışlı bir model ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanan yeni pick-up, 110 beygirlik 1.5 litre dCi turbo dizel motoru ve WD sürüş özellikleri ile birlikte satıca sunulacak.




#Dacia
#Duster
#pick-up
#Dacia Duster pick-up
#Romturingia
6 yıl önce