|

Dev ekranlı Honor Note 10 yolda

Geçtiğimiz günlerde Samsung’a 6.9 inçlik OLED ekran siparişi veren Huawei, bu ekranları hangi telefonda kullanacağı ortaya çıktı. Yeni bir telefon üzerinde çalışan Huawei, sipariş ettiği 6.9 inç büyüklüğündeki OLED ekranları Honor Note 10 modelinde kullanacak. Dev ekranlı olması beklenen Honor Note 10 modeline dair teknik özellikler ve detaylar haberimizde.

Yeni Şafak
10:56 - 30/06/2018 Cumartesi
Güncelleme: 11:18 - 30/06/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Huawei'in yeni dev ekranlı amiral gemisi Honor modeli üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.
Huawei'in yeni dev ekranlı amiral gemisi Honor modeli üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

Ürettiği telefonlarla son yıllarda dikkat çeken Çinli marka Huawei, 2 Nisan 2018 tarihinde İstanbul'da düzenlenen bir basın toplantısıyla firmanın alt markası olan Honor’un Türkiye pazarına giriş yaptığını duyurmuştu. Honor şimdiyse Huawei’in Samsung’a sipariş verdiği 6.9 inçlik OLED ekran ile gündeme geldi.

Bu ekranların Ekim ayında tanıtılacak Mate 20 Pro modellerinde kullanılması düşünülürken, Honor Başkanı George Zhao geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşımda, tanıtılan Honor 10’un yanı sıra, büyük ekranlı bir Honor modeli üzerinde çalışmaların yapıldığı sinyallerini verdi. Akıllara direkt, "bu devasa ekran, Honor Note 10 modellerinde mi kullanılacak?" sorusu geldi.


Honor Note 10 teknik özellikleri

6.9 inç büyüklüğünde çentikli ekran, yapay zeka destekli Kirin 970 işlemci, çift arka kamera ve GPU Turbo teknolojisi, Honor Note 10’un şu ana kadar bilinen bazı özellikleri. Telefona dair kesin bilgiler önümüzdeki günlerde belli olmaya başlar.

#Honor Note 10
#Huawei
#OLED
#Honor 10
6 yıl önce