|

Efsane geri döndü

Dünyanın en popüler hatchback modellerinden Volkswagen Golf Rabbit GTI, yıllar sonra 2019 VW GTI Rabbit Edition adıyla tekrar duyuruldu. Araç sınırlı sayıda üretilecek.

Yeni Şafak
14:02 - 18/09/2018 Salı
Güncelleme: 14:06 - 18/09/2018 Salı
Diğer
VW GTI Rabbit Edition
VW GTI Rabbit Edition

Volkswagen’in efsane modellerinden VW Rabbit GTI, yıllar sonra tekrar üretime giriyor. Sınırlı sayıda üretilecek araç, VW GTI Rabbit Edition adıyla satışa çıkacak.

Motor1’in haberine göre, VW GTI Rabbit Edition modelinde LED’li adaptif ön farlar standart olarak geliyor. Firma araçta siyah rengin dışında Cornflower Blue, Urano Grey, Pure White ve Deep Black Pearl olarak adlandırdığı renkleri tercih etmiş.

İç mekanda da kırmızı dikişler, koltuklarda Rabbit yazıları gibi modele dair detaylar görmek mümkün. Donanım olarak da anahtarsız giriş ve çalıştırma, ön park sensörü, kör nokta asistanı gibi güzel özellikler de bu araçta mevcut.

Rabbit Edition olsun veya olmasın, 2019 Volkswagen GTI’lar 2.0 TSI motora sahip olarak geliyorlar. Bu motor 228 beygir güç üretiyor. Geçtiğimiz yıla göre 8 beygirlik bir artış söz konusu. Ayrıca Golf R’dan alınan daha iyi frenler de VW GTI’da artık standart hâle getirilmiş.

VW bunların yanı sıra 2019 Golf GTI’larda güvenlik donanımlarını da artırmış. Ön çarpışma uyarıcısı, otonom acil durum freni (yaya algılayıcılı), kör nokta asistanı gibi özellikler GTI’ın baz donanımında bir opsiyon iken, geri kalan donanımlarında standart olmuş.

#Volkswagen Rabbit GTI
#VW GTI Rabbit Edition
#Golf
6 yıl önce
default-profile-img