|

Elon Musk’tan Türk mühendise ilginç cevap

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk yine bir Türk takipçisiyle Twitter’da karşı karşıya geldi. Volga Aksoy isimli Twitter kullanıcısı Tesla hissesi olduğunu ve yaşanan gelişmelerden rahatsızlık duyduğunu dile getirdi. Elon Musk’tan cevap gecikmedi.

Yeni Şafak
10:54 - 12/04/2018 Perşembe
Güncelleme: 11:02 - 12/04/2018 Perşembe
Diğer
Elon Musk
Elon Musk

Elon Musk başta Twitter olmak üzere sosyal medya platformlarını aktif olarak kullanıyor. Bir kullanıcı Tesla ön siparişi verdiğini ancak 2 hafta gecikecek denmesine rağmen 6 haftadır aracını teslim almadığını belirtti. Aynı kişi bir sonraki tweetinde Model 3 sahibi olmak için 2 yıl beklemek istemediğini ve 50 bin dolarlık bir otomobil için yaşadığı müşteri hizmetleri deneyimini gülünç bulduğunu belirtti.

Tartışmaya Türk mühendis dahil oldu

Volga Aksoy isimli Türk mühendis elinde Tesla hissesi olduğunu ve yaşanan gelişmelerden rahatsızlığını dile getirerek Elon Musk’ı da dahil ederek konuşmaya katıldı. Goldman Sachs’ın yatırımcılara Tesla hisselerini satması yönünde tavsiye verdiği bir haberi de paylaştı.

Electronic Arts ve Oculus firmalarında çalışan Volga Aksoy, Elon Musk’a ‘Tesla hissem var ama bu beni huzurlu hissettirmiyor’ cevabını verdi.Ünlü girişimci tarafından Volga Aksoy’a iddialı bir çıkışla ‘elinizdekini oynayın’ yanıtını verdi.



Elon Musk daha önce #deletefacebook kampanyasında bir Türk kullanıcının tweeti üzerine milyonlarca takipçisi olan SpaceX ve Tesla firmalarının Facebook hesaplarını kapatmıştı.

#Elon Musk
#Tesla
#Twitter
6 yıl önce