|

Facebook kripto para reklamlarını yasakladı

Sosyal medya devi Facebook, kripto para birimleri içeren reklamları yasakladığını açıkladı. Facebook, kripto para birimlerinin sıklıkla yanıltıcı veya aldatmacalı uygulamalarla bağlantılı olduğunu belirtti.

Yeni Şafak
12:55 - 31/01/2018 Çarşamba
Güncelleme: 13:04 - 31/01/2018 Çarşamba
Diğer
Facebook, kripto paralarla ilgili reklamları yasakladığını açıkladı.
Facebook, kripto paralarla ilgili reklamları yasakladığını açıkladı.

Facebook, Bitcoin gibi kripto paraların reklamlarını yasaklama kararı aldı. Facebook tarafından yapılan açıklamada, kripto para birimlerinin ve bu tür reklamların yanıltıcı veya aldatmacalı uygulamalarla bağlantılı olduğu belirtildi.

  • Sosyal medya platformunun reklam yönetmeliklerinden sorumlu olan Rob Leathern, "İkili opsiyonlar, ICO’lar ve kripto para birimleri gibi yanıltıcı veya aldatıcı promosyon uygulamalarıyla sıklıkla ilişkilendirilebilen finansal ürünleri ve hizmetleri destekleyen reklamları" hedef aldıklarını söyledi.
  • Leathern sözlerine şu şekilde devam etti: "Bu politikayla kasıtlı olarak geniş, aldatıcı ve yanıltıcı reklamcılık uygulamalarını daha iyi tespit etmek için çalışıyoruz.İnsanların, aldatmacadan veya aldatmadan korkmadan Facebook reklamlarıyla yeni ürün ve hizmetleri keşfetmeye ve bunları öğrenmeye devam etmesini istiyoruz."
#Facebook
#Kripto Para
#Bitcoin
6 yıl önce