|

Bakanlık'tan Whatsapp, Facebook ve Instagram açıklaması

Facebook, WhatsApp ve Instagram yeniden açıldı. Bugün Türkiye saati ile 13.40 sularında dünya genelinde çöken platformlara kullanıcıları erişim sağlayamıyordu. Dünya genelinde yaklaşık 2 buçuk saatlik kesintinin artında Facebook, WhatsApp ve Instagram yeniden kullanıma açıldı.

16:19 - 14/04/2019 Pazar
Güncelleme: 16:20 - 14/04/2019 Pazar
Yeni Şafak
Facebook, WhatsApp ve Instagram neden çöktü?
Facebook, WhatsApp ve Instagram neden çöktü?

Facebook, WhatsApp ve Instagram yeniden açıldı. Popüler sosyal medya devi Facebook'un çatısı altında bulunan sosyal medya platformları Facebook, Instagram ve mesajlaşma platformu olan WhatsApp'a kullanıcıları ulaşamıyordu. Lakin 2 buçuk saatlik kesintinin ardından sorun çözüldü.

FACEBOOK, WHATSAPP VE INSTAGRAM'A YENİDEN ERİŞİM SAĞLANDI!

Bugün TSİ 13.40 sularında dünya genelinde çöken Facebook, WhatsApp ve Instagram, yaklaşık 2 buçuk saatlik kesintinin ardından düzeldi. Dünya genelinde gerçekleşen kesintinin nedeni hakkında ise resmi kaynaklardan henüz bir açıklama yapılmadı.


BAKAN SAYAN'DAN FACEBOOK, WHATSAPP VE INSTAGRAM ÇIKLAMASI!


Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, sosyal medya platformları Whatsapp, Facebook ve Instagram'da yaşanan erişim sorununa ilişkin değerlendirmede bulundu.

Söz konusu platformlarda dünya genelinde erişim sorunu olduğunu ve bu sorunun Türkiye'deki kullanıcıları da etkilediğini vurgulayan Sayan, "Operatörlerimizden kaynaklı bir sorun bulunmuyor. Bu aksaklıklar yerli yazılımların kullanımının ne denli önemli olduğunun en büyük göstergesi." diye konuştu.

#Facebook
#WhatsApp
#Instagram
5 yıl önce