|

Fortnite oyunu için babasının kredi kartından 4300 TL harcadı

12 yaşındaki bir çocuk babasının kredi kartından Fortnite oyunu için 4300 TL harcama yaptı. Konsolun üzerine kredi kartı bilgilerini kaydeden baba silmeyi unutunca 12 yaşındaki çocuk 72 saatlik bir süreçte 81 ayrı aksesuara para harcadı.

Yeni Şafak
14:42 - 23/06/2018 Cumartesi
Güncelleme: 14:42 - 23/06/2018 Cumartesi
Diğer
Çocuğun babası kaydettiği kredi kartını silmeyince olanlar oldu.
Çocuğun babası kaydettiği kredi kartını silmeyince olanlar oldu.

Oyuncuların en sevdiği hayatta kalma oyunlarından biri olan Fortnite, Android hariç bütün platformlarda oynanabilir durumda. Bu yaz içerisinde Android cihazlara da gelmesi bekleniyor. Oyunu oynaması tamamen ücretsiz olsa da yeni kıyafetler, dans hareketleri ve aksesuarlar dahil olmak üzere bir dizi oyun içi satın alma seçeneği sunar.

Webtekno’nun haberine göre İngiltere'de 12 yaşındaki bir çocuk, Xbox üzerinden oynadığı Fortnite'da babasının konsola kaydettiği kartı kullandı. Tyler Harrison adındaki genç çocuk, 72 saatlik bir süreç boyunca 81 ayrı oyun içi aksesuar satın alım işlemini tamamladı ve sonrasında babası ağır bir fatura ile karşılaştı.


Baba Steve Harrison, daha öncesinde oğluna doğum günü hediyesi almak için konsol üzerine kartını kaydettiğini ve sonrasında silmeye unuttuğunu belirtti. Baba Harrison, daha önce bankasına şüpheli işlemler gerçekleştiği takdirde bildirim almak istediğini söylediğini ifade etti ancak çocuğunun yaptığı işlemlere engel olamadı. Steve Harrison aileleri de dikkat etmeleri konusunda uyardı.

#Fortnite
#Kredi kartı
#oyun
6 yıl önce