|

Galaxy Fold ekran hatası için Samsung'dan ilk açıklama geldi

Samsung’un ilk katlanabilir telefonu Galaxy Fold ekran sorunuyla gündeme gelmişti. Güney Koreli teknoloji devi tarafından konuyla ilgili resmi açıklama yayınlandı.

11:10 - 19/04/2019 Cuma
Güncelleme: 11:39 - 19/04/2019 Cuma
Diğer
Galaxy Fold'un katlanabilir ekranı bozulunca tek tarafı çalışıyor.
Galaxy Fold'un katlanabilir ekranı bozulunca tek tarafı çalışıyor.

Samsung Galaxy Fold bu hafta içerisinde test için dünya genelinde bazı kullanıcılara gönderilmişti. Birkaç günlük kullanım sonunda sosyal medyada katlanabilir ekranın bozuk olduğu yönünde paylaşımlar yapılmaya başladı. Güney Koreli teknoloji devi de hızlıca harekete geçerek konu hakkında bir açıklama yaptı.

Firma verilen örneklerdeki ana ekran problemini incelemeye aldıklarını açıkladı. Bunun sebebini belirleyeceklerini söyleyen şirket, sonucu ilerleyen günlerde açıklayacak.



Galaxy Fold ekran sorunu ile ilgili bazı tahminler bulunuyor. Bunlardan biri ekran içinde hatalı yerleştirilmiş bir menteşenin baskı yapabiliyor olması. Bir diğer ihtimal ise cihaz ekranı üstündeki koruyucu plastik tabakanın çıkarılmış olması.

Samsung yayınladığı açıklamada, ortaya çıkan bazı fotoğraflarda ekranın üst katmanının ekrana zarar verecek şekilde çıkarıldığını bildirdi. Şirket, koruyucu tabakayı kaldırmanın hasara neden olabileceğinin altını çizdi. Güney Koreli teknoloji devinin yeni hamlesi, telefon ile ilgili önemli bilgileri müşterilerine açık bir şekilde anlatmak olacak.

#Galaxy Fold
#Samsung
#Teknoloji
5 yıl önce