|

Geleneksel Steam yaz indirimleri: Ücretsiz oyunlar belli oldu

Geleneksel Steam yaz indirimleri 2018 kapsamında birçok oyunda yüzde doksana varan indirimler uygulayan Steam, kampanyanın bitmesine sayılı günler kala ücretsiz olarak sunduğu oyunların listesini yayınladı. Oyunlara ücretsiz sahip olmak için son gün 5 Temmuz. İşte Geleneksel Steam yaz indirimleri 2018 kapsamında ücretsiz sunulan oyunlar.

Yeni Şafak
13:47 - 3/07/2018 Salı
Güncelleme: 14:22 - 3/07/2018 Salı
Yeni Şafak
Steam'de yüzlerce ücretsiz oyun sizleri bekliyor. 5 Temmuz tarihine kadar devam edecek olan Geleneksel Steam Yaz İndirimlerinde yüzde 90'a varan indirimler sizleri bekliyor.
Steam'de yüzlerce ücretsiz oyun sizleri bekliyor. 5 Temmuz tarihine kadar devam edecek olan Geleneksel Steam Yaz İndirimlerinde yüzde 90'a varan indirimler sizleri bekliyor.
Geçtiğimiz günlerde “
” listesini sizlerle paylaşmıştık. Bu kez kampanya kapsamında ücretsiz sunulan oyunların listesini sizler için hazırladık. Aksiyon, macera, spor, yarış ve strateji kategorisinde yüzlerce ücretsiz oyunun yer aldığı Geleneksel Steam yaz indirimleri 2018 ‘in en beğenilen ücretsiz oyunlarından bazıları şunlar:
Bilim-Kurgu ve strateji türündeki EVE Online, Steam'de
"Şu Anda Oynanılanlar"
listesinde yer alıyor. 9450 kişinin olumlu yorum bıraktığı oyunu Steam üzerinden ücretsiz indirebilmeniz mümkün.

Sırada korku var. 2017 yılında piyasaya çıkan SCP: Secret Laboratory, 10,147 kişi tarafından “çok olumlu” yorumlar almış. Geleneksel Steam yaz indirimleri 2018 kapsamında ücretsiz olarak sahip olabileceğiniz SCP: Secret Laboratory oyununa dair görüntüye aşağıda ulabilirsiniz.




Jet uçaklarını kullanabileceğiniz DCS World Steam Edition, Steam’de ücretsiz olan başka bir oyun. Yüzlerce kişi tarafından olumlu yorumlar alan DCS World Steam Edition başarılı grafikleriyle dikkat çekiyor.


Akiyon türündeki Jet-Story 2018, Geleneksel Steam yaz indirimleri 2018 kapsamındaki ücretsiz oyunların başında geliyor. Oyun ayrıca Steam’deki en yeni ücretsiz oyun olma özelliğine sahip.


Macera ve aksiyon türündeki Mercury Blue: Mini Episode, Steam'de ücretsiz sunulan başka bir oyun. Kullanıcılar tarafından olumlu yorumlar almayı başarmış.

Gölde arkadaşlarınızla balık tutabileceğiniz Atom Fishing II oldukça keyifli ve eğlenceli bir oyun. Onlarca kişinin olumlu yorum bıraktığı oyuna ücretsiz sahip olabilirsiniz.


Steam Yaz İndirimleri kapsamında ücretsiz sunulan diğer oyunlar için Steam’in sitesini ziyaret etmenizi tavsiye ederiz. 5 Temmuz tarihine kadar devam edecek olan Steam yaz indirimlerinde birçok oyuna %90’a varan indirimlerle sahip olabilirsiniz.


#Steam
#Steam indirimleri
#Steam yaz indirimleri 2018
#Steam ücretsiz oyunlar
6 yıl önce