|

General Mobile GM 9 Pro’nun tanıtım tarihi belli oldu

Gelişmiş kamera özelliklerine sahip General Mobile GM 9 Pro’nun tanıtım tarihi belli oldu. Şirket, resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda yeni General Mobile GM9 Pro’nun 11 Eylül tarihinde tanıtılacağını duyurdu. General Mobile GM 9 Pro’nun fiyatı ve teknik özellikleri haberimizde.

Yeni Şafak
16:48 - 6/09/2018 Perşembe
Güncelleme: 12:03 - 9/09/2018 Pazar
Yeni Şafak
General Mobile GM 9 Pro
General Mobile GM 9 Pro

Yerli üretici General Mobile, bugün resmi sosyal medya hesaplarından GM 9 Pro’nun tanıtım tarihi gizemli bir telefon görseliyle duyurdu.

General Mobile firmasının #ÇekenVarÇekemeyenVar etiketini kullanarak yaptığı duyurusunda, gelişmiş kamera özelliklerine sahip bir modelin yolda olduğu ipucunu veriyor. Merakla beklenen General Mobile GM 9 Pro, 11 Eylül tarihinde tanıtılıyor.


Özellikle General Mobile GM 8 GO ve GM 8 modelleriyle büyük çıkış yakalayan şirket, yeni GM 9 Pro ile oldukça iddialı geliyor. İddialara göre General Mobile GM 9 Pro, çift arka kamera modülüne sahip olacak ve gücünü Snapdragon 660 işlemcisinden alacak.


Tahminler şimdilik bu yönde. GM 9 Pro’ya dair en net bilgiler, 11 Eylül tarihinde düzenlenecek tanıtımda ortaya çıkacak.

#General Mobile GM 9 Pro
6 yıl önce