|

Google Asistan destekli akıllı ayna

Dijital asistanlar artık banyolara da girdi. Google Asistan destekli akıllı aynayla sabah kalktığınızda trafiğe, hava durumuna, takvim etkinliklerinize ve sabah rutinlerinize görsel olarak ulaşabileceksiniz. CES 2019'da tanıtılan ayna birkaç ay içinde satışa sunulacak.

Yeni Şafak
11:02 - 10/01/2019 Perşembe
Güncelleme: 11:50 - 10/01/2019 Perşembe
Google Asistan destekli akıllı ayna sayesinde sabah kalktığınızda tüm işleriniz tek ekrandan halledebilmek mümkün olacak.
Google Asistan destekli akıllı ayna sayesinde sabah kalktığınızda tüm işleriniz tek ekrandan halledebilmek mümkün olacak.

Son yıllarda dijital asistanların neredeyse tüm cihazlara dahil edildiği bir dönemdeyiz. Dijital asistanların işgal etmediği bir tek banyolarımız kalmıştı. Google Asistan destekli bu akıllı aynayla artık bu da geride kalmış oldu.


Capstone Connected Home, Google Asistan teknolojisine sahip bir akıllı aynayı CES 2019’da görücüye çıkararak sanal asistan dönüşümünün vardığı noktayı gözler önüne seriyor. Akıllı ayna, Google Asistan'a komut vermenizi ve hava durumu, trafik bilgisi, takvim etkinliklerinizin yeri ve zamanı gibi bilgileri göstermeyi hatta diş fırçalama ve cilt bakımı gibi rutinlerinizi YouTube ile sıkıcı olmaktan çıkarmayı amaçlıyor.


Tasarım açısından akıllı ayna herhangi bir evde hiçbir uyumsuzluk sorunu yaşamadan kullanılabiliyor ve kullanılmadığı sırada sıradan bir ayna gibi görünüyor. Aynayı üreten şirket olan Capstone Connected Home, aynanın önümüzdeki birkaç ay içerisinde satın alınmaya hazır olacağını açıkladı ancak firma tarafından aynanın fiyatı açıklanmadı.



#CES 2019
#akıllı ayna
#google asistan
5 yıl önce