|

Google I/O 2017 etkinliğinin tarihi belli oldu

Google IO 2017 etkinliği ABD’nin Kaliforniya eyaletinin Mountain View şehrinde bulunan Shoreline Amfi Tiyatrosunda 17 Mayıs ile 19 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek.

Yeni Şafak
11:42 - 25/01/2017 Çarşamba
Güncelleme: 11:47 - 25/01/2017 Çarşamba
Yeni Şafak

Google'ın geliştirici Twitter hesabı üzerinden paylaşılan tweette verilen şifreli bağlantıyla Google I/O 2017 etkinliğinin ne zaman yapılacağı ortaya çıkarıldı.

ortaya çıkardığına göre söz konusu tweet açıldığında bir GitHub sayfasına yönlendiriyor. GitHub deposu içinde beş adet bulmaca çözüldüğünde ise ortaya etkinlik ile detaylar ve tarih çıkıyor.





Söz konusu bulmacalar koordinatı ve bir satranç tahtasını içeriyor. Bulmacanın çözülmesi için özel olarak açılmış Discord kanalında bunun çözümü yer alıyor. Bulmaca çözüldüğünde tarih ve yer ortaya çıkıyor.






Google ilk kez geçen yıl geliştirici etkinliğini şirketten farklı bir yerde gerçekleştirmişti. Bu yıl da etkinlik şirketten farklı bir yerde gerçekleşecek. Geçen yılın I/O etkinliğinde Google, otomatik öğrenme teknolojilerinin merkezde olduğu bir ana fikir belirlemiş, bunun yanında Allo ve Duo gibi uygulamalarının tanıtımının yanı sıra Home olarak adlandırılan yeni ev otomasyonunu ilk kez bu etkinlikte göstermişti.




Google'a çevrimdışı arama özelliği geldi Google arama sonuçlarını kişileştirebilirsiniz


#Google
#Google I/O
7 yıl önce