|

GoPro Hero 7'nin görüntüsü sızdırıldı

Eylül ayının sonunda tanıtılması beklenen GoPro Hero 7’nin görüntüleri ortaya çıktı. Bir teknoloji mağazası çalışanlarına verilen ürün ile ilgili ön eğitimden sızdırılan görüntü, GoPro Hero 7’ye dair bazı detayları da ortaya çıkardı.

Yeni Şafak
11:44 - 3/09/2018 Pazartesi
Güncelleme: 11:53 - 3/09/2018 Pazartesi
Diğer
GoPro Hero 7
GoPro Hero 7

Kamera genel tasarım silüetiyle selefine oldukça çok benziyor. Öne çıkan ilk fark, üç farklı renk seçeneğine sahip olunması. Hero 7 pazara siyah, gümüş ve beyaz renk seçeneği ile birlikte giriş yapmaya hazırlanıyor.

Hero 7’de renk seçeneklerinin dışında ekran farkı da var. Görüntüden anlaşıldığı kadarıyla serinin tepe modeli yine siyah renkli versiyon olacak ve diğerlerine göre ön taraftaki küçük ekranı kullanmaya devam edecek.



DonanımHaber'de yer alan habere göre, sızdırılan görüntüler GoPro Hero 7'nin 10 metreye kadar su mukavemetine sahip olacağını da gösteriyor. Ayrıca kameranın ekranı, Hero 6'da olduğu gibi 4K çözünürlüğünde 60fps video kaydının devam ettiğini gösteriyor.


GoPro geçen yılki modellerinden GP1 adını verdiği özelleştirilmiş işlemcisini kullanmaya başlamıştı. Bu sene de muhtemelen GP2 işlemcisini göreceğiz. Bunun kameraya neler kazandırdığını ise resmi lansmanla anlayabileceğiz.

GoPro Hero 7 modelinin fiyatı ve diğer özellikleri ise şimdilik bilinmiyor.

#GoPro Hero 7
#Aksiyon kamera
6 yıl önce