|

Hindistan'da tanıtılan Realme C2 fiyatıyla dikkatleri üzerine çekti

Akıllı telefon üreticisi Realme, yeni cihazı C2’yi adeta sudan ucuz bir fiyatla satışa sunmaya hazırlanıyor. Hindistan’da düzenlenen lansmanla tanıtılan Realme C2, hem tasarımı hem de teknik özellikleriyle akıllı telefon pazarına büyük bir giriş yapacak.

15:59 - 22/04/2019 Pazartesi
Güncelleme: 16:03 - 22/04/2019 Pazartesi
Realme C2, su damlası tasarımıyla oldukça şık görünüyor.
Realme C2, su damlası tasarımıyla oldukça şık görünüyor.

Asya pazarında özellikle orta ve alt segment cihazlar yoğun bir şekilde kullanılıyor. Bu pazarın farkında olan üreticilerden Realme markası 3 Pro isimli modeliyle birlikte Realme C2 modelini resmi olarak tanıttı. MediaTek işlemciden gücünü alan cihaz su damlası çentikli tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor.


Realme C2’nin teknik özelliklerinden bahsedecek olursak; 3 GB RAM, 32 GB dahili hafızaya sahip, 6.2 inçlik HD+ çözünürlüklü ekranla geliyor. Realme C2 video ve oyun için yüksek performans sergilemese de günlük kullanım için oldukça ideal diyebiliriz.


Mavi ve siyah olmak üzere iki ayrı renk seçeneği bulunan Realme C2, 2GB RAM’li versiyonu için 502 TL; 3 GB RAM’li versiyonu için ise 670 TL fiyat etiketine sahip olacak. Tabi ki bu fiyatlar Türkiye için geçerli değil. Firma ülkemize giriş yaparsa fiyatlandırmasını sizinle paylaşacağız.

#Realme C2
#akıllı telefon
#mobil
5 yıl önce