|

Honor 10'un görselleri sızdı

Çinli akıllı telefon üreticisinin yeni amiral gemisi Honor 10’un görselleri sızdı. Teknik özellikleriyle ilgili söylentiler cihazın tam bir fiyat performans canavarı olacağına işaret ediyor.

Yeni Şafak
12:06 - 8/04/2018 Pazar
Güncelleme: 12:11 - 8/04/2018 Pazar
Diğer
Huawei'nin alt markası olan Honor, Türkiye pazarına giriş yaparken Honor 9 Lite ve Honor 7X modellerini 200 TL indirimli olarak satışa sundu.
Huawei'nin alt markası olan Honor, Türkiye pazarına giriş yaparken Honor 9 Lite ve Honor 7X modellerini 200 TL indirimli olarak satışa sundu.

Huawei’nin alt markası olan Honor, geçtiğimiz hafta Türkiye pazarına iki yeni modelle giriş yapmıştı. Honor özellikle uygun fiyatlı akıllı telefonlarıyla biliniyor. Halihazırda satışta olan General Mobile, Casper ve Vestel gibi markalarla rekabet etmesi ön görülüyor. Çinli üreticinin yeni modeli Honor 10 hakkında bazı bilgiler daha önce sızmıştı. Şimdi ise cihazın görselleri internette dolaşıyor.

Honor 10’un tanıtım fotoğrafında telefonun Huawei’nin amiral gemisi P20’ye benzeyen bir renk seçeneği olduğu görülüyor. Akıllı telefonun arka tarafında parmak izi okuyucunun olmaması akıllara ‘acaba parmak izi okuyucu yok mu?’ sorusunu getiriyor. Ancak bu konu şu anlık net değil.


  • Teknik özelliklerine gelecek olursak, 5.8 inç büyüklüğünde FullView ekran, 6 GB RAM ve 256 GB dahili hafızası olacağı iddia ediliyor. Honor 10’un gücünü yapay zeka destekli Kirin 970 işlemcisinden alabilir. 15 Mayıs’ta Londra’da gerçekleştirilecek bir etkinlikte tanıtımı yapılacak Honor 10’un ülkemizde satışı yapılır mı henüz belli değil. Firma Türkiye pazarına Honor 9 Lite ve Honor 7X modelleriyle giriş yapmıştı.
#Huawei
#Honor
#Akıllı telefon
6 yıl önce