|

HTC’nin rüya telefonu gerçek olabilir

Tayvan merkezli çok uluslu akıllı telefon ve tablet üreticisi HTC’nin konsept çalışması ile dikkatleri çeken HTC Ocean model telefonu gerçek olabilir.

Yeni Şafak
11:00 - 19/10/2016 Çarşamba
Güncelleme: 08:06 - 19/10/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Zaman zaman kullanıcılar olsun, teknoloji şirketleri olsun hayali telefonlara ait konsept çalışmaları yaparak internette yayınlayabiliyor. Bunlardan bir tanesi de

HTC Ocean

adı verilen konsept çalışmasıydı.

Şirketin baş tasarımcısı tarafından yayınlanan akıllı telefon konsepti birçok kişinin dikkatini çekmiş, yaratıcı fikir açısından değerli ve başarılı bulunmuştu.


Görünüşe bakılırsa HTC, geçirdiği zor günleri bir nebze olsun dindirmek ve yeniliklerle kullanıcıların karşısına geçmek için bu konsept üzerinde çalışmaya başlamış. Sızıntılarıyla ünlü twitter hesabı

evleaks

üzerinden yayınlanan bir mesajda HTC Ocean konseptinin gerçek bir telefon olarak karşımıza çıkacağı belirtiliyor. Cihazın gerçekten bu isimle mi yoksa bunun bir kod adı mı olduğu henüz bilinmiyor. HTC'nin bu ilgi çeken sıradışı konseptinin 2017 yılında karşımıza çıkabileceği tahmin ediliyor. Daha önce başarılı tahminleri ile dikkat çeken evleaks'in haklı çıkıp çıkmayacağını zaman gösterecek. Fakat konseptin çok dikkat çekici olduğu görülüyor. İşte o sıradışı konsept ve yayınlanan mesaj:




#HTC Ocean
#HTC
#evleaks
8 yıl önce