|

Huawei Mate 20 Pro’nun tanıtım öncesi kutu açılış videosu sızdırıldı

Huawei Mate 20 Pro'nun tanıtımına saatler kala kutu açılış videosu sızdırıldı. Kutu içeriği veMate 20 Pro'nun önemli bir kaç özelliklerinden bir kaçının gözler önüne serildiği videoda, arka kamera detayı dikkatlerden kaçmadı. İşte tanıtımına saatler kalan Huawei Mate 20 Pro'nun kutu açılış videosu...

Yeni Şafak
15:47 - 16/10/2018 Salı
Güncelleme: 15:48 - 16/10/2018 Salı
Yeni Şafak
Huawei Mate 20 Pro
Huawei Mate 20 Pro

Çinli teknoloji devi Huawei’in, Huawei Mate 20 Pro’yu tanıtmasına saatler kaldı. Lakin telefona dair tüm detaylar henüz açıklanmamışken Mate 20 Pro’nun kutu açılış videosu sızdırıldı.

KUTU AÇILIŞ VİDEOSUNUN YAYILMASINA ENGEL OLUNAMADI!

Sızıntılar ile adından söz ettiren Roland Quandt, Huawei Mate 20 Pro’nun kutu açılışını yaparak YouTube’a yükledi. Kısa süre içerisinde video kaldırıldı. Fakat videonun yayılmasına engel olunamadı. Roland Quandt daha öncesinde de Huawei Mate 20 Pro’nun görsellerini sızdırmıştı. Kutu açılış videosuna bakıldığında sızdırılan görsellerde tanıtılacak olan cihazla bire bir uyuşuyor.


TANITIMINA SAATLER KALA HUAWEİ MATE 20 PRO’NUN KUTU AÇILIŞ VİDEOSU SIZDIRILDI!

Yayınlanan söz konusu 7 dakikalık videoya bakıldığında cihaza dair ayrıntılar görmek pek fazla mümkün oluyor. Ama ekran altına entegre edilmiş parmak izin okuyucu sensörünün nasıl çalıştığı, parmak izinin nasıl tanımlandığı videoda gözler önüne seriliyor. Ayrıca “nymmik” kutunun içerisinden çıkanları da videoda göstermekten geri kalmıyor.

Buna ek olarak kutudan çıkan Huawei Mate 20 Pro alacakaranlık olarak adlandırılan renk seçeneğine sahip. Yayınlanan video da telefonda yer alan renk efektleri göze çarpıyor. Kare olarak konumlandırılmış arka kamera dizaynı da dikkatlerden kaçmıyor.

#Huawei
#Lansman
#Kutu açılışı
#Mate 20 Pro
#Huawei Mate 20 Pro
5 yıl önce