|

Huawei P Smart'ın 2019 versiyonu sızdırıldı

Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei’nin orta segment için özel ürettiği P Smart modelinin özellikleri sızdırıldı. Ülkemizde de satılan Huawei P Smart’ın güncel versiyonu önümüzdeki yıl satışa çıkacak.

Yeni Şafak
13:06 - 19/11/2018 Pazartesi
Güncelleme: 13:11 - 19/11/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Huawei'nin geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü P Smart modeli ülkemizde çok tutulmuştu.
Huawei'nin geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü P Smart modeli ülkemizde çok tutulmuştu.

Uygun fiyatlı akıllı telefon pazarında büyük bir rekabet var ve bu pazarın iddialı modellerinden birisi de Huawei P Smart diyebiliriz. Cihazın güncel versiyonu Huawei P Smart (2019)’un önümüzdeki yıl satışa sunulacağı belirtiliyor. Huawei P Smart’ın güncel versiyonuna ait detaylar internete düştü.

XDA Developers’ta yer alan habere göre yeni modelde su damlası şeklinde bir çentik bulunacak. Orta seviyeye hitap eden Kirin 710 işlemciden gücünü alacak olan Huawei P Smart’ta 3GB RAM ve 64 GB depolama alanı bulunacak. Ancak bazı iddialara göre cihazın 4GB RAM’li versiyonu da piyasaya sürülebilir.


P Smart uygun fiyatla satışa sunulacak

Huawei P Smart’ın güncel versiyonunda 3320 mAH pil kapasitesi olacağı ve önümüzdeki yılın Ocak ayında satışa sunulacağı da belirtildi. Telefonun Avrupa satış fiyatının 199 Euro olacağı düşünülüyor. Bu verilerin tamamı sızıntılara dayanıyor. Bazı değişikliklerin olabileceğini belirtmekte fayda var.

Uygun fiyatlı bir model olması beklenen Huawei P Smart (2019) Türkiye'de de satılan ve büyük ilgi gören Huawei P Smart'ın gelişmiş sürümü olacak ve muhtemelen yine ülkemizde satışa sunulacak.

#Huawei
#AKıllı telefon
#Huawei P Smart
5 yıl önce