|

Huawei Türkiye’de Apple’ı geride bıraktı

Çinli teknoloji devi Huawei, Türkiye pazarında da Apple’ı geride bırakmayı başardı. 5.5 inçlik modellerde şuan pazarda lider olan konumda olan firma, önümüzdeki dönemde liderlik koltuğuna oturmayı hedefliyor.

Yeni Şafak
14:55 - 21/09/2018 Cuma
Güncelleme: 15:20 - 21/09/2018 Cuma
Yeni Şafak
Huawei
Huawei

Çinli teknoloji devi Huawei, piyasaya sürdüğü yeni telefonları ve cihazları ile Apple’ı geride bırakmıştı. Piyasaya sürdüğü mobil cihazlar ve yeni ürünleri fark oluşturmaya devam eden firma, pazar payını arttırarak liderlik koltuğuna her geçen gün bir adım daha yanaşmayı başarıyor.

HUAWEİ İKİNCİLİK KOLTUĞUNA OTURDU!

Türkiye’de de bu yıl satış rakamlarında büyük bir başarıyı yakalayan Çinli teknoloji devi, Yayınlanan GfK raporuna göre Türkiye pazarında Apple’ı geride bırakarak ikinci sıraya yerleşmeyi başardı. Piyasaya sürdüğü P20 ve P20 Pro modelleri ile Türk kullanıcıların büyük beğenisini toplayan firma, 2018 Temmuz ayında yüzde 17,9’luk bir pazar payına ulaştı. Yayınlanan rapora göre Huawei’in 2017 yılındaki 3,8’lik pazar payından bu seviyelere ulaşmasına piyasa sürdüğü P20 ve P20 Pro modellerinin etkisinin olduğu belirtiliyor. Ayrıca rapora göre 5,5 inçlik modellerin satışında Huawei Türkiye’de yüzde 44’lük pazar payı ile lider konumda.


APPLE'I GERİDE BIRAKAN HUAWİ ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM LİDERLİK KOLTUĞUNA OTURMAYI HEDEFLİYOR!

Dünyanın en ünlü markalarından biri olan Apple’ı geride bırakan Çinli teknoloji devi Huawei, gözü pazar liderliğine dikmiş durumda. Geçtiğimiz günlerde markanın P30 modelinin üretimini onayladığını belirten Huawei’in CEO’su, daha gelişmiş bir model ile hayranlarının karşısına yakın zamanda çıkacağının müjdesini verdi. Önümüzdeki dönem Huawei yeni ürünleri ile Pazar lideri konumuna gelebilecek mi hep birlikte göreceğiz.

#Huawei
#Apple
#P30
#P20
6 yıl önce