|

Instagram hikayeler özelliğinde artık bildirim gidecek

Sosyal medya platformu Instagram’da yeni güncellemeyle beraber ilginç özellikler eklendi. Instagram’ın hikayeler özelliğiyle ilgili bu güncellemeyle beraber ekran görüntüsü aldığınız zaman karşı tarafa bildirim gidecek. Bunun dışında mesajlaşma bölümünde de Whatsapp’ta olan bir özellik bulunuyor.

Yeni Şafak
13:54 - 18/01/2018 Perşembe
Güncelleme: 14:16 - 18/01/2018 Perşembe
Diğer
Instagram'ın hikayeler özelliği uygulamanın aktif olma süresini neredeyse iki katına çıkardı.
Instagram'ın hikayeler özelliği uygulamanın aktif olma süresini neredeyse iki katına çıkardı.

Yaklaşık 2 yıl önce Instagram’a eklenen hikayeler özelliği en beğenilen özellikler arasında yer alıyor. Bazı forumlarda yazılanlara göre hikayeler bölümü için ilginç bir özellik çok yakında aktif edilecek.

  • Instagram'da hikayeler kısmındaki gönderileri kaydetme gibi bir şansınız olmadığı için muhtemelen screenshot(ekran görüntüsü) alarak fotoğrafları kaydediyorsunuz. Bu işlemi yalnızca kendi fotoğraflarınız için yapıyorsanız sorun yok, ancak başka kişilerin fotoğraflarını da ekran görüntüsü ile alıyorsanız çok yakında ilginç bildirimler sizi bekliyor. Instagram, çok yakında gelecek güncelleme ile birlikte, hikayelerde bir kişinin ekran görüntüsünü alırsanız o kişiye bildirim gitmesini sağlayacak.

İlk önce uyarı yapacak

Instagram öncesinde sizi uyarmayı ihmal etmiyor. Güncelleme geldikten sonra alacağınız ilk ekran görüntüsünde karşınıza bir bildirim çıkacak. İlk seferden sonra alacağınız herhangi bir ekran görüntüsünü karşı tarafa bildirim olarak ileteceğini söyleyecek. Hikayeler kısmına eklenen gönderilerin ömrü 24 saat.


Yeni güncellemeyle beraber Instagram direct’e girdiğinizde mesajlaştığınız kişilerin en son ne zaman aktif olduğunu görebiliyorsunuz. Bu özellik aynı Whatsapp’ta olduğu gibi isteğe bağlı olarak kapatılabiliyor.

#Instagram
#Story
#Güncelleme
6 yıl önce