|

Instagram portre moduna kavuştu

Sosyal medya devi Facebook’un popüler fotoğraf paylaşım platformu Instagram, aldığı yeni güncelleme ile tek kameraya sahip akıllı telefon kullanıcılarını memnun edecek yeni bir özelliğe kavuştu.

Yeni Şafak
10:15 - 11/04/2018 mercredi
Güncelleme: 10:21 - 11/04/2018 mercredi
Yeni Şafak
Instagram'ın yeni odak özelliği çok konuşulacak gibi gözüküyor.
Instagram'ın yeni odak özelliği çok konuşulacak gibi gözüküyor.

Çift arka kameralı akıllı telefonların sahip olduğu portre modu özelliği sayesinde, kullanıcılar çektikleri fotoğraflarda öndeki objeyi arka plandan ayırarak daha profesyonel çekimler elde edebiliyor. İşte tam olarak bu özelliği bünyesine katan Instagram, yayınladıkları güncelleme ile tek kameraya sahip akıllı telefon kullanıcılarının yüzünü güldürdü. Odak ismini verdikleri güncelleme ile çift kameralı telefona sahip olmadan, çektiğiniz fotoğrafların arka planını bulanık hale getirebiliyorsunuz.


Odak özelliği hem ön kamera hem de arka kamerada sorunsuz çalışıyor. Bu yeni özelliği kullanabilmeniz için Instagram uygulamasının güncel versiyonuna sahip olmanız gerekiyor. Güncellemeden sonra hikaye paylaşma kısmında aktif olacak olan yeni odak özelliği ile artık sizde bokeh efektli fotoğraflar çekebileceksiniz.

#ınstagram
#facebook
#focus özelliği
il y a 6 ans