|

Instagram’a birden çok hesapta paylaşma özelliği geliyor

Instagram’a Başka Hesaplarda Paylaş özelliği geliyor. Yayınlanacak güncelleme ile kullanıcıların beğenisine sunulacak olan özellik, birden çok hesap kullanan ve kurumsal hesap kullanan Instagram kullanıcılarını büyük bir dertten kurtaracak.

Yeni Şafak
11:31 - 11/01/2019 Cuma
Güncelleme: 11:40 - 11/01/2019 Cuma
Yeni Şafak
Yayınlanacak güncelleme ile kullanıma sunulacak özellik iOS kullanıcılarına hemen açılacak.
Yayınlanacak güncelleme ile kullanıma sunulacak özellik iOS kullanıcılarına hemen açılacak.

Instagram yeni bir özelliği daha kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Birden çok Instagram hesabı kullananları büyük bir dertten kurtaracak olan özellik yayınlanacak yeni güncelleme ile kullanıcılara sunulacak.

Instagram’a birden çok hesapta paylaşma özelliği geliyor!

Instagram bildiğiniz gibi tek seferde sadece bir hesaptan post paylaşmanıza izin veriyor. Birden çok hesap kullananlar ve kurumsal hesap yönetenler ise paylaşmak istedikleri postları tüm saplarından tek tek paylaşması gerekiyor. Popüler sosyal medya devi Instagram ise söz konusu bu soruna kökten çözüm getiriyor. Yeni güncelleme ile birlikte artık kullanıcılar bir postu tüm hesaplarından aynı anda paylaşabilecek.


Tüm Instagram hesaplarından tek seferde nasıl paylaşılacak!

Instagram’a gelen yeni özellikle birlikte birden fazla hesapta aynı anda postunuzu paylaşabilmek için etiket ve konum işaretleme bölümüne kadar ilerlemeniz gerekiyor. Ardından konum işaretleme seçeneklerinin altında yer alacak “Başka Hesaplarda Paylaş” seçeneğine tıklayarak paylaşım yapmak istediğiniz diğer hesaplarınızı da seçerek paylaşımı tamamlamanız gerekiyor.


Instagram Başka Hesaplarda Paylaş özelliği ne zaman geliyor!

Şirketten TechCrunch‘a verilen bilgiye göre bu özellik tüm iOS kullanıcıları için hemen açılacak. Lakin Android kullanıcılarına ne zaman açılacağına dair henüz bir bilgi bulunmuyor.

#Instagram
#Başka Hesaplarda Paylaş
#paylaşım
5 yıl önce