|

Instagram’a ödeme yap butonu geliyor

Alışveriş tutkunlarının uğrak noktası haline dönüşmeye başlayan Instagram’a “Instagram’da Ödeme Yap” butonu geliyor. Yeni buton sayesinde kullanıcılar online alışveriş platformlarında yer alan satın alma işlemi kadar kolay bir şekilde alışverişlerini tamamlama imkanına kavuşacak.

Yeni Şafak
10:49 - 20/03/2019 Çarşamba
Güncelleme: 11:14 - 20/03/2019 Çarşamba
Yeni Şafak
Instagram'dan alışveriş yapmak isteyen kullanıcıların, DM veya WhatsApp üzerinden satıcı ile irtibata geçmesi gerekiyordu. Yeni buton bu duruma son verecek.
Instagram'dan alışveriş yapmak isteyen kullanıcıların, DM veya WhatsApp üzerinden satıcı ile irtibata geçmesi gerekiyordu. Yeni buton bu duruma son verecek.

Popüler sosyal medya devi Instagram, online alışveriş devlerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Devlerin haricinde kurdukları sayfa üzerinden perakende satış yapanların birer mağazası haline dönüşmeye başlayan Instagram, kullanışlı bir alışveriş platformu özelliğine daha kavuşmaya başladı.


Ödeme yap butonu geliyor!

Instagram üzerinden satış yapan kullanıcılar satıcı ile DM veya WhatsApp üzerinden direkt irtibata geçiyor. Satın alma işlemini gerçekleştirebilmek için havale veya kapıda ödeme seçeneği sunan satıcıların işini kolaylaştıracak ödeme yap butonu geliyor.


Instagram üzerinde bir ürün satın almak isteyen kullanıcılar beğendikleri ürüne ait posta giderek “Instagram’da Ödeme Yap” butonuna tıklamaları ve ardından ödemeyi tamamlamak için mail adreslerine giderek ödeme ve adres bilgilerini girmeleri gerekiyor. Bu yöntem sayesinde ödemelerini gerçekleştiren kullanıcılar, kredi kartları ile kolayca alışverişlerini tamamlayabilecek.

#Instagraö
#Ödeme yap
#Alışveriş
5 yıl önce