|

Instagram’da görüntülü görüşme dönemi

Dünya çapında milyonlarca kullanıcısı olan Instagram’da görüntülü görüşme dönemi başladı. Uzun zamandır beklenen görüntülü görüşme özelliğini kullanıma sunan Instagram, keşfet kısmında da yenilikler yaptı.

Yeni Şafak
10:40 - 27/06/2018 Çarşamba
Güncelleme: 10:55 - 27/06/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Instagram yeni özelikleri bünyesine katmaya devam ediyor.
Instagram yeni özelikleri bünyesine katmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda düzenlenen F8 konferansında duyurulan Instagram için görüntülü görüşme özelliği, dün yayınlanan güncellemeyle sonunda geldi. Merakla beklenen görüntülü görüşme özelliği sayesinde 4 kişi aynı anda grup sohbeti yapabiliyor. Görüntülü görüşme özelliğini kullanabilmeniz için Instagram’ı güncellemeniz yeterli.


Instagram'da görüntülü görüşme nasıl yaparım?

Instagram görüntülü görüşme yapabilmeniz için önce o kişiye DM üzerinden mesaj göndermeniz gerekiyor. Ardından sağ üst köşede yer belirecek olan kamera işaretine tıklayarak görüntülü görüşmeyi başlatabilirsiniz. Aynı anda 4 kişiyle grup görüşmesi yapabilmeniz mümkün.


Ayrıca görüntülü görüşme esnasında görüşme ekranını küçülterek, Instagram’da gezmeye devam edebilirsiniz.

Yeni kategori özelliği

Instagram yayınladığı güncellemeyle görüntülü görüşme özelliği dışında birkaç yenilik daha sunuyor. Keşfet kısmına eklediği kategori kesmesi sayesinde, ilgi alanlarınıza göre (yemek, müzik, stil, güldürü gibi) video ve fotoğrafları da takip edebileceksiniz. Ayrıca profil kısmında yer alan bazı ikonlarda da güncellemeye gidilmiş.

#Instagram
#Görüntülü görüşme
#F8
6 yıl önce